tisdag 26 augusti 2008

Borstar från MAC

Jag är sugen på att uppdatera mitt borstförråd med några finingar från MAC. Jag tittade snabbt på penselseten från Color Form-kollektionen, men det var faktiskt inget som ropade på mig. Antagligen för att jag är ganska nöjd med de borstar jag redan har (främst från FACE Stockholm och Sephora Professional), och lägger hellre pengar på en som jag verkligen vill ha.

Dessa spanar jag på för tillfället, lämna gärna en kommentar om du har nåt att tipsa eller varna för!

6 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag undrar vad rouget från Sephora (i inlägget "Rouge a la mi") heter (produktnamn + färg)? Tyckte den såg jättefin ut! :)

  Mvh Emilia.

  SvaraRadera
 2. Hej Emilia :) Rouget från Sephora heter "Blush me! Mono" och färgen Rose Rebelle. Kolla här! Mitt är en gammal förpackning dock, men färgen är nog densamma.

  SvaraRadera
 3. 217 är superbra!!! Jag använder den varje dag. Toppenborste som fångar upp lagom mycket färg och fördelar den jämt. Jag älskar den=)

  SvaraRadera
 4. Petra, vad roligt - det är den jag har tittat mest på!

  SvaraRadera
 5. De där tre är faktiskt alla mina favoriter. 217 är perfekt för att blenda eller svepa över skimmerkuggor snyggt, smudgeborsten ger mycket färg, perfekt för att sota eller för precis applicering under ögat, 239 är klockren för att få färgerna att lysa och också bra för pigment. Me love!

  SvaraRadera
 6. RQ: jag har köpt 217, och nu är jag mest sugen på smudgeborsten! :D

  SvaraRadera