tisdag 27 juli 2010

I badet

Jag kan verkligen inte få nog av Lushs badbomber. Två bomber och en bit badskum (som jag redan tjuvstartat på när jag skulle fota) blev skörden häromveckan. Så otroligt skönt att sjunka ner i ett ljuvligt kvällsbad med en bra bok och lite skön musik i bakgrunden.

5 kommentarer:

 1. Lush sätter verligen doftlökarna på prov ;)

  SvaraRadera
 2. EmLa: haha - minst sagt! De flesta jag känner undviker butikerna (och kanske också många av produkterna?) just på grund av att det doftar så starkt .. men jag lider inte alls av att botanisera bland deras välfyllda, doftande, hyllor :D

  SvaraRadera
 3. Önskar jag hade ett badkar, jag älskar badsalt, badbomber och allt som med bad-lyx att göra :) Lush har så mycket kul!

  SvaraRadera
 4. Har Lush något badsalt eller liknande som gör badvattnet mjukt, så att kroppen är len när man går upp?

  SvaraRadera
 5. Honi: just badkar (och balkong eller trädgård) är ett aboslut måste för mig, love it! Och ja - Lush har sjukt mycket skojiga grejer :)

  Carina: Just badsalt tror jag inte att de har, men badbomberna är en form av badsalt fast i mer kompakt form :) Det kommer i alla möjliga dofter och med olika features - t.ex. mjukgörande, lugnande osv. Alla jag testat (det är många!) gör att man är superlen när man stiger upp, och somliga har olja och annat gött i sig så att man blir superdupermjuk :) Mitt tips är att botanisera live i butiken, eller via deras hemsida!

  SvaraRadera