fredag 7 september 2012

Morning fresh

God morgon, sedan ett par månader tillbaka är det Soy Moisturizing Cream från fresh som står för återfuktning av ansiktet efter morgontvagningen. Jag är helnöjd och funderar på att skaffa en till när denna är slut. Nu är jag rackarns nyfiken på vad ni använder för dagcreme, please do tell!

22 kommentarer:

 1. Låter spännande! Just nu kör jag mest Cliniques Even Better.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du använt den länge? Trots att jag provat mig igenom en hel del märken under åren så har jag aldrig testat hudvård från Cliniques - har liksom aldrig blivit av trots att jag hört många tala gott om deras produkter.

   Radera
 2. Just nu har jag Skinplans skin repair day cream, fast den åker på till natten också...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh, hur gillar du den? Är nyfiken på macadamiaoljan - känner du stor skillnad mot andra krämer du provat?

   Radera
  2. Jag gillar den mycket! Den är väldigt lugnande, början till finnar bleknar ofta magiskt bort om man duttar på lite extra till natten. Jag kan inte säga om det är just macadamiaoljan som gör skillnad - har testat sån olja i ren form och tycker inte den gör några under. Det står med ett flertal andra ingredienser på hemsidan som ska dämpa irritation o dyl

   Radera
  3. åh-hå, låter otroligt intressant och bra! Ska kolla innehålsförteckningen och kommer förmodligen köpa en egen under hösten :) tack för tipset!

   Radera
 3. Kör en kräm från Vichy just nu, men har flera andra spännande krämer på kö.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker Vichy har flera bra grejer, inte minst deras deos - men den enda dagcremen jag testat från dem funkande tyvärr inte på mig.

   Radera
 4. Kör olika varianter från Nuxe - speciellt bra under höst och vinter när min hud torrar till sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med, Nuxe funkar riktigt bra på mig speciellt när det är kallare ute. :)

   Radera
 5. Jag kör med Decleors Harmonie calm än så länge, snart ska jag byta till något tyngre när höst/vinter kommer men jag vet inte riktigt vad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Decleor är en av mina absoluta favoriter, återkommer ständigt till deras produkter. Har du den på tub nu? Har för mig att det finns en lite mustigare variant i samma serie men som är i burk..den kanske kan funka på vintern?

   Radera
 6. Just nu växlar jag lite mellan Maria Åkerberg Face Dream och Marilou BIO dagkräm beroende på hur huden känns för dagen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhå, två stycken till som jag inte testat. Skönt att två olika beroende på dagsformen :)

   Radera
 7. Jag kör lite budget, för tillfället Niveas Q10 för blandhy, den har spf 15 vilket jag vill ha. Det lite fetare blir perfekt till vintern sen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gillar när man hittar budgetalternativ som funkar bra, och just Nivea är ofta riktigt bra.

   Radera
 8. Jag använder Exuviance-suveränt bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppla, här var ett märke jag inte alls kände igen - fick googla :) Kul att höra talas om nya grejer!

   Radera
 9. I sommar och just nu, med kanske ett par tre insmörjningar kvar i tuben, Lumenes Vitamin C+ 24H Pure Radiance Lotion. Fortsätter nog med Lumene sedan, men då med Arctic Aqua 24 H Balancing moisturizer. Lätta och sköna innan det kalla vädret sätter in.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoho, låter som ett framgånsrecept! Jag har bara testat ett par av Lumenes hudvårdsprodukter, och tycker de funkar riktigt bra :)

   Radera
  2. Älskar Lumene, både hudvård och makeup! Allt jag testat har såklart inte varit jättebra, men det allra mesta har blivit stora favoriter. Det passar min hy (och plånbok) helt enkelt!

   Radera
  3. Skönt att hitta nåt som verkligen funkar. För egen del har jag 2-3 sådana märken där jag tycker att det mesta av hudvårdsutbudet är klockrent till min hy. Men man blir lätt lite "blogg-skadad" och fortsätter att jaga nya favoriter och testa nya produkter som man hittar lite här och var... Väldigt skoj iofs, men ibland går man på niter. Och på sätt och vis vore det skönt att "landa" i en produkt som jag sen kan köra vidare med utan att hetsa till nästa :)

   Radera