tisdag 5 oktober 2010

ACO Spotless

Just nu håller jag på att testa dessa rackare, som är nyaste tillskotten i ACO:s Spotless-serie. Ni som hängt med här på El Mika ett tag minns kanske att vi alla tre verkligen gillade Blemish Treating Moisturiser, also known as Finndödaren, från samma serie.

Just för att jag tycker att företrädaren Finndödaren är så himla bra har jag egentligen inget behov av Overnight Spot Treatment, men jag ska ge den en chans. Mina första tankar kring produkten är att den är vit istället för genomskinlig (gillar inte) och att det är smidigt med en liten tub (gillar).

Purifying är en 2-in-1-variant som ska fungera både som rengörande ansiktsmask och/eller skrubb. Jag har bara testat den som mask en gång än så länge, och har inte hoppat högt av resultatet, men ger den så klart ett par chanser till. Som skrubb funkar den bra, men mirakeleffekten lyser med sin frånvaro; om jag inte märker en förbättring inom en vecka kommer jag återgå till min vanliga skrubb från Dermalogica.

6 kommentarer:

 1. Hej :) har en fråga om finndödaren, jag har rätt så fet hud med pormaskar och några finnar. Funkar den även för mig att använda eller bara för torr hud? :)

  SvaraRadera
 2. Jag blev rätt besviken på dessa tyvärr :(
  Tvivlar på om jag ens kommer skriva om dem så omotiverad blev jag av resultatet.
  Nåja, vi får se.

  SvaraRadera
 3. Jag håller också på att testa dessa, och resonerar ungefär som du...

  SvaraRadera
 4. Bella: Den ursprungliga finndödaren (som vi resenserat tidigare) funkar väldigt bra på mig, och jag har inte direkt supertorr hy.. Jag skulle tro att den passar för dig också, men hör efter i butik så får du det bästa svaret :)

  SaintBella: Trist när grejerna inte funkar som de lovar :( Men det kan ju vara intressant att läsa om, även/speciellt om du tycker att de suger!

  Kerstin: Ska bli intressant att se vad du kommer fram till!

  SvaraRadera
 5. jag köpte finndödaren i veckan och är faktiskt skitnöjd än så länge! en sak jag stör mig på enormt dock är förpackningen. jag får inte ut nåt ur pumpen utan måste öppna hela skiten för att kunna använda den. :C

  SvaraRadera
 6. Annahita: Den "riktiga" finndödaren, i den oranga förpackningen? Skumt att den inte funkar, min är hur bra som helst - men kunde kanske varit lite mindre i sizen.. Kul att du gillar den ändå!

  SvaraRadera