Byt med El Mika

Vill du byta? Här byter vi bort saker vi antingen köpt, fått i present, eller bytt till oss själva. Vi byter inte bort pressprover som vi fått via bloggen.

Maila oss på elmika.blogg (at) gmail.com där du anger vilken produkt du är intresserad av, samt beskriver vad du har att byta med.


Make Up Store Microshadow "Diana". Skugga som går att använda både som rouge och ögonskugga, i en perfekt rosaskimrande nyans. Sparsamt använd, fräsch.


Priori Perfecting Foundation 1 SPF 25. Mineralfoundation i lös form, helt oanvänd/oöppnad. Medium nyans, inte så mörk som på bilden.


Face Stockholm Matte Eye Shadow "Nude". En klassisk neutral ögonskugga, jättefin att använda som bas. Helt oanvänd.


Clarins "06". Vampigt rödsvart krämnagellack, dupe till klassiska Chanel Rouge Noir. Endast använt en gång.


Essie minilack: "Lollipop", "No boundaries", "Risky business", "Funny face" och "Cute as a button".


Mavala "Smoky blue". Mörkblått krämlack med lite grått i. Endast använt en gång.

Bjooti-hyllade Balms Away från The Balm tar bort den tyngsta ögonsminkningen på mindre än en halvminut – och också toppen för vattenfast mascara. Jag har ingen användning för den tyvärr, och hoppas någon vill ta över den fina burken. Har använt den ca tre gånger (med rena fingrar), men det översta lagret går lätt att skrapa bort.

Ögonskuggskvartett från Clarins. Brun, ljust lila-brun, rosa och mörklila. Använda till en eller två sminkningar. Superfina, men passar inte riktigt mig.