tisdag 28 oktober 2008

Hur funkar du?

Vi på El Mika funderar lite kring det här med att sminka sig offentligt. Somliga verkar ta med sig hela badrumsskåpet till tunnelbanan, medan andra uppenbarligen drar sig för att ens smyga fram läppglanset när någon annan ser på. Hur funkar du? Svara på frågan till höger: Brukar du sminka dig offentligt, t ex på bussen eller på stan?

9 kommentarer:

 1. Det enda jag gör är att förbättra läppstift eller gloss. Jag lägger makeupen hemma på morgonen, sen håller den hela dagen.

  SvaraRadera
 2. Läppglans på sin höjd, allt annat fixar jag framför spegeln hemma.

  SvaraRadera
 3. sminkjante och des: samma här, det enda jag har med mig i väskan/fickan är ett läppbalsam eller -glans.

  SvaraRadera
 4. Bara om jag inte hunnit sminka mig hemma. När jag pendlade till jobbet med alldeles för tidiga mornar brukade jag köra hela kittet på bussen. Annars blir det max läppglans, har inte med mig annat än det.

  SvaraRadera
 5. vv: hela kittet på bussen! wow! är impad, hur fixar du det: skumpar det inte? Alla nyfikna blickar? Gah! blir kallsvettig bara jag tänker på det! :)

  SvaraRadera
 6. jag kan inte låta bli att titta på de som sminkar sig kommunalt...bumpar o skumpar o vas jobbigt att släpa på allt... Jg pudrar näsan inget mer...

  SvaraRadera
 7. linda: jaa, det är något jag aldrig skulle göra. att sminka sig är mig något jag gör privat eller med kompisar hemma. förutom lite läppmojskanske.

  SvaraRadera
 8. Jo, nog skumpade det bra. Men åker man hemifrån halv sex så har man inte mycket val.

  Mineralfoundation och lite krämskugga funkar utmärkt, böja fransar och måla dem när bussen tar långstopp, lite krämrouge på kinden och it's a wrap! Sitt långt bak och kryp ihop invid fönstret....Jag hade min strategi noga utarbetad...hehe :)

  SvaraRadera