tisdag 3 maj 2011

Models Own Fuzzy Peach

Mitt sug efter orange har inte dämpats det senaste, utan snarast eskalerat. När jag i lördags skulle fixa Valborgsmanikyren valde jag således det av mina lack som är mest orange, och som dessutom passade temat: vår. Fuzzy Peach är ett pastellorange lack från Models Own, och har faktiskt varit på väg att bli utrensat ur min samling. Men eftersom jag nu fiskade upp det ur "att byta bort"-lådan tar jag det som ett tecken att det ska få bo kvar hos mig.

Det här är faktiskt ett av de väldigt få lack jag äger som jag kände att jag behövde måla tre lager med, mest för att jag efter andra lagret fortfarande kunde se vissa strimmor. Däremot torkar det väldigt bra (med bra överlack, såklart) trots antalet lager. Färgen är verkligen mysigt orange, och nästa gång jag använder det tror jag att det kommer bli en fin pedikyr av det hela.

6 kommentarer:

 1. Det tycker jag absolut det ska göra, det är superfint!

  SvaraRadera
 2. Sitter själv och förbereder manikyr med Mavala's sommarlack i orange men inser nu när jag ser din bild att orangea lack nog gör sig bäst på korta naglar. Jättefint.

  SvaraRadera
 3. Emma: tack för medhåll! det får definitivt stanna, åtminstone våren och sommaren ut..

  Tina: åh, jag vill *jättegärna* testa just Waikiki Beach, det ser ut att vara precis vad jag är på jakt efter. korta naglar är min absoluta favorit, även om alla passar i olika :)

  SvaraRadera
 4. Otroligt snyggt! Är så nyfiken på Models Own.

  SvaraRadera
 5. Kerstin: okej!

  Nailtastic: det är faktiskt jättesnyggt, och formulan var inte värre än att man kunde hantera det - prova några lack vetja, dom är ju helt klart överkomliga i pris.

  SvaraRadera