måndag 19 december 2011

The mask

Nu under vintern jobbar dessa fyra stjärnor i skift med att återfukta och pigga upp min hy. Tre franska och en tysk:

- Masque Hydrant Fine Fleur, från Decléor (taxfree-kap)
- Masque Réhydrant Réveil Beauté, finns hos Dior
- Firming Mask, från Dr.Hauschka
- Masque Frais Hydrant, från Nuxe

4 kommentarer:

 1. Jag är minsann rejält nyfiken på NUXE-masken där!

  SvaraRadera
 2. Vilken är bäst då? Jag har provat Nuxe-masken och den var jättebra. Brukar inte komma så bra överens med Dr Hauschka p g a stark doft, men de andra två?

  SvaraRadera
 3. Asså, jag har nog inte använt ansiktmask sedan...... åttan?! Och då någon hemsk variant på påse, säkert inköpt på Ullared el.dyl.

  Var sjukt sugen på att köpa en för 6 månader sedan, men min derma-lady ba "APP APP APP! du har så känslig hy så jag vågar inte rekommendera någon till dig" O__O

  MVH
  sugen tjej

  SvaraRadera
 4. Kerstin: den är toppen, gillar den skitmycket. Ska inte påstå att jag märker någon mirakelskillnad, men den är skön som tusan och återfuktar finfint!

  Molly: De har lite olika egenskaper och är bra på olika vis, men bäst gillar jag nog Nuxe och Decleor av jut de här fyra. Dr Hauschkan är skitbra, men som du säger den luktar rätt startk - vilket jag inte har något emot :)

  Maria: voine voine! Men du ska nog lita på derma-lady, she knows her stuff! Ska se om jag kan hitta en bra motsvarighet till din lady, vore great med nån som kände min hy och kunde rekommendera och varna! :)

  SvaraRadera