lördag 10 december 2011

Badrum: gult och lime

Efter att blivit lite peppad av en anonym kommentar om lite mer, hrm, varierad läsning ska jag nu försöka ta tag i slumrande kategorin Badrum. För visst är det kul med inredning, och då passar ju badrums- och skönhetsinredning in bra här på El Mika! Det är lätt att bli överöst med badrumsinspiration när man tittar in på Sköna Hem, och denna gång var inget undantag. Visst, det är december nu, men oj vilken vår-feeling jag fick av de ljust gula och limefärgade färgerna.

För att matcha badrumsdetaljerna plockade jag fram tre produkter från märken jag är galet nyfiken på, och som inte lyfts fram här på bloggen tidigare. Först ut är, ta-da!, nagellack. Ja jag vet, vi kanske är liite insnöade på just lack nu men det verkar till vårt försvar ni också vara? Två märken som jag och Ka spanade på när vi var på NK – där dom är nyinkomna – förra veckan är Butter London och Deborah Lippman. Just dessa färger heter Cheeky Chops och Yellow Brick Road. Fina va?

Till det plockade jag ut parfymen Madison Square Park från spännande märket Bond No. 9. Parfymen är inspirerad av den lilla mysiga parken mitt på Manhattan, och har toner av spännande ingredienser som tulpaner och teak.

4 kommentarer:

 1. Jag gillar också era inspirationsinlägg av denna typen. Fint! Madison Square Park gillar jag också. Jag har inte sniffat på parfymen, men stället är ju underbart!

  SvaraRadera
 2. vilket fiiint inlägg, gillar också these jättemycket! keep 'em coming! <3

  SvaraRadera
 3. Kerstin: tack! Och visst är MSP underbart fint, och markerar på något sätt var jag tycker att den bästa delen av Manhattan börjar - från typ 25'e och nedåt <3

  El: thanks dudy! :D

  Ka: vad braaaaa! :*

  SvaraRadera