måndag 25 juni 2012

BlowPro Beach Blow


Den senaste månaden har jag fått en ny bästis, but don't worry El och Ka – även om kärlek har uppstått så kan hen inte konkurrera ut er! Låt mig presentera BlowPro Beach Blow. Räddaren vid dåliga hårdagar, och en hjälte som gör att jag kan dra ut på hårtvättandet ytterligare en dag.

Allure-vinnaren Beach Blow är en så kallad texturizer, eller enklare förklarat saltvattenspray. För mig så har den två huvudsakliga användningsområden: dels att få lite struktur och "ruffhet" i nytvättat hår, men även att dölja en begynnande flottig frisyr. I det första fallet fungerar det som så att beachy hjälper mitt hår att få en goare finish, med yttepyttiga vågor och ytterligare (as if I need it..) volym. I det andra fallet är det så fantastiskt att en rejäl dusch med sprayen (först med huvudet upp och ner, och sen några sprut över hela frisyren ovanifrån) dämpar "jag har inte tvättat håret på fyra dagar och dessutom tränat emellan"-skabbigheten, och förvandlar min page till en "jag kommer direkt från havet". Förstår ni storheten i detta? Dessutom doftar hen fräscht och nytvättat, samtidigt som varmt och soligt. Alla dessa fantastiska egenskaper, men utan att ge ett stelt eller klibbigt resultat.

Jag älskar Beach Blow så pass mycket att jag till och med har hällt över lite i en reseflaska med spraymunstycke, för att kunna ha med dagligen i handväskan.

1 kommentar:

  1. Du var grymt tjusig i håret sist vi sågs! Och tur att Ka och jag inte får på foten av en flarra hårgojs, hur bra den än är! <3

    SvaraRadera