torsdag 27 september 2012

MAC Scarlet Ibis

El har redan skrivit om de snygga läppstiften från Marilyn Monroe-kollektionen, men nu har vi även fått händerna på ett prov att testa. Rödorange Scarlet Ibis är ett läppstift med Matte-finish, och som är exakt h-u-r snyggt som helst. Det här är första gången jag provar ett matt läppstift från MAC, och jag kan rapportera att det torkar snyggt – utan att kännas kalkigt – och att det sitter bra i flera timmar.

6 kommentarer:

 1. Ser riktigt fint ut! Hur är det med läppstift från MAC, är det parfymerade? Tänker eftersom deras läppglans är så väldigt vaniljiga, iaf de jag provat.

  En annan helt OT fråga; någon av er eller era läsare som vet om COS verkligen öppnar i Gbg imorgon? På deras hemsida står det fortfarande "opening soon".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag låter Mi svara på frågan angående läppstiftet, men jag kan for sure säga att COS öppnar i morgon! Klockan 12 enligt GP. Ses vi där på fredag em?! ;)

   Radera
  2. Bryter in lite och rapporterar att dom doftar sockerkakesmet :p

   Radera
  3. Sockerkakssmet låter ju gott :)

   Vad kul att det öppnar imorgon! Hade jag inte börjat jobbet kl 15 i Skövde hade jag absolut varit där. Nu blir det nog ett besök på lördag istället. Vore kul med en liten rapport här på bloggen om du/ni är där öppningsdagen ;) Tack för infon :)

   Radera
 2. Svar
  1. Det är galet snyggt :) Jag ska se om jag kan få till en läppbild och visa helheten.

   Radera