måndag 5 november 2012

Perk Up Dry Shampoo


El Mika har testat ett par produkter från Amika sedan innan, och eftersom upplevelsen har varit positiv blev jag nyfiken på torrschampot Perk Up Dry Shampoo. Jag är ju alltid på jakt efter det perfekta torrschampot – som enligt mig ska vara nästintill parfymfritt och inte bli vitt i håret – BlowPro Faux Dry är bäst i test hittills. Nu vet jag inte om Perk Up är parfymfritt eller ej, men visst lockar det när man får en miniversion på köpet!

8 kommentarer:

 1. Har du provat Apolivas torrschampo? Eller styling powder kallar dom det, men det är ju ett torrschampo. Hur som helst så är det helt parfymfritt och luktar ingenting alls. Jag tycker heller inte att det blir vitt i håret, men jag är å andra sidan blond så det syns ju inte.
  http://www.apoteket.se/privatpersoner/radochprodukter/common/produktinformation.aspx?Varuid=245573

  Om du klarar av att det inte är sprayflaska så tycker jag att Kisby är bra också. Det luktar inte heller nåt. Kan dock inte säga nåt om vithet här heller.
  http://eleven.se/kisby-dry-shampoo-powder-7930.html

  Kisby gör väl sprayvarianter också men de har jag inte testat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipsen, Lotta! Just Apolivas variant har någon tipsat om innan, tror jag måste testa den när de jag har nu är slut. Jag vill liksom inte lukta tantparfym i håret!

   Att det inte är sprayflaska är bra! Bättre för miljön etc. Ska kolla in Kisby också! Tack igen! :)

   Radera
  2. Varsågod! Nä jag vill inte heller lukta massor i håret. Många torrschampon luktar så starkt!
   De båda jag tipsat om beter sig lite olika så jag använder dem vid olika tillfällen. Så det beror lite på vad man är ute efter. Apolivas använder jag mest som stylinghjälp då jag har väldigt blankt och lent hår. Den hjälper då att göra det lite strävare och mattare, bra vid håruppsättningar osv. eller om man bara vill ha en lite rufsigare look den dagen.
   Kisbys använder jag mer som torrschampo egentligen är tänkt, alltså om håret är lite fett i hårbotten. Det ger inte så mycket struktur till håret. Jag brukar hälla det på en hårborste och borsta igenom håret. Det är också otroligt drygt! Har haft min flaska hur länge som helst och använder det några gånger i veckan.

   Radera
  3. Också bra att veta! Jag använder bara torrschampo när håret känns fett. Jag har lugg som blir fetare snabbare, så jag vill kunna piffa upp den utan att tvätta hela huvudet. Och jag vill INTE oroa mig för vitt puder eller tantparfymdoft.

   Radera
 2. Jag har ny torrschampofavorit, label.m! http://eleven.se/files/l/label-m-dry-shampoo_500x500.jpg

  Luktar inget och ger lagom torrschampoeffekt. Har dessutom ny schampo&balsamfavorit - jag har fastnat för john masters grejer. Tvättar bara håret 2 ggr i veckan nuförtiden!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipsen, Sofia! Var köper du John Masters? Verkar vara bra skit!

   Radera