måndag 11 juli 2011

Lyx på dosa

Ooooh, snacka om ögonskuggsporr! Två lyxprodukter som släppts mer eller mindre nu det senaste, är Eyes to Kill Intense från Giorgio Armani och kvartetten Prelude från Chanel. Jag har eyeball'at båda hos Temptalia, och tycker väl att det här är höjden av snygghet när det kommer till ögonskuggor.

Eyes to Kill Intense är en helt ny typ av ögonskugga, nämligen en typ av krämskugga som torkar torrt och sedan
enligt utsago sitter som urberget själv. Utan primer! Färgerna (det finns hela 15 stycken) är dessutom helt galet pigmenterade, och ser nästan ut som flytande metall. Färgintensiteten ihop med hållbarheten gör att jag gärna skulle ha en neutral färg, för de dagar man bara vill fräscha till sig snabbt som tusan, utan att behöva mecka med underlag.

En av Chanels senaste paletter är Prelude, som släpps för hösten 2011. Enligt recensioner ska alla fyra skuggor vara välpigmenterade och lätta att jobba med, och färgkombinationen ser ju helt perfekt ut – både för enkla naturliga sminkningar, men även för att rocka till en sotning. Helt enkelt en bra palett både till vardags, fest och resa.

Smakar det så kostar det, som alltid. Men eftersom jag åker till USA om en (!) vecka kan jag inte låta bli att fundera.. allt är ju så mycket billigare hos landet i väst.

3 kommentarer:

  1. Finfina grejer! Känn ordentligt på Chanelen om du överväger köp, för den Chanelkvartetten jag har är i ärligthetens namn bara sådär pigmenterad.

    SvaraRadera
  2. Jag vet också att Chanels kvartetter kan hålla extremt varierande kvalitet, så det var däför jag blev så lockad när jag läste hos Temptalia att den här är en av de bästa dom släppt - någonsin :)

    SvaraRadera
  3. Wow, Armani ser väldigt lockande ut tycker jag!!!

    SvaraRadera