fredag 1 juli 2011

Paula’s Choice

Har ni hört talas om märket Paula’s Choice? Jag fick nys om det i veckan och har spenderat större delen av eftermiddagen med att surfa runt på den amerikanska hemsidan och läsa om deras produkter. Märket verkar finnas typ överallt och det finns även en webbshop som skeppar till Sverige.

Som det finnfejs jag är blev jag genast intresserad av Exfoliating 2% Beta Hydroxy Acid Lotion som är en BHA-exfoliant i krämform. Det finns också en i gelform som funkar bättre för lite oljigare hy. Produkten ska reducera acne, bleka ärr och lugna rodnader. Låter som rena drömmen alltså! Den kostar 215 kr för 118 ml, men fraktkostnaden går loss på ytterligare en hundring... Som vanligt är det galet mycket billigare i USA; lite över hundra spänn kostar den där.

11 kommentarer:

 1. Aldrig hört talas om men det låter ju onekligen intressant...Tack för tips, ska nog beställa ngr prover. :)

  SvaraRadera
 2. Jag har hört talas om Paula's Choice tidigae och skulle gärna testa, men det finns inte på kartan att jag pröjsar hundra spänn i frakt för EN flaska. No way José.

  SvaraRadera
 3. Märket Garden of Wisdom har produkter med BHA, kanske kan vara nåt?
  http://www.gardenofwisdom.com/betahydroxyacids.html

  Jag har precis börjat använda andra produkter från märket, och är såå nöjd! Min bråkiga hy har genast lugnat ner sig och är bättre än på många år.

  SvaraRadera
 4. Jag kan kolla efter den i USA? :)

  SvaraRadera
 5. Johanna: det ser ut som man kan beställa prover ja! är också sugen på det!

  Des: eller så får man passa att köpa när man är utomlands. för ja, hundra spänn i frakt är lite väl mycket.

  Lotta: tack för tipset! jag har hört mycket gott om märket och är sugen på att testa det också!

  Maria: du kan kasta ett getöga, men no sweat! ;)

  SvaraRadera
 6. Har bara för några veckor sedan beställt hem (ajaj i plånboken) BHA-lotionen och en annan produkt. Dock att den inte är i lotion-formula såsom vi är vana vid, utan den är mer som ett ansiktsvatten, som tyvärr lämnar en lite kladdig hinna. Jag märkte redan efter två dagar att huden såg mycket lugnare ut, hade fått betydligt jämnare färg (har t.ex. alltid haft mycket rött på kinderna, men det har minskat drastiskt!) och finnar läkare så sjukt mycket snabbare. Har fått en del cystiska finnar sen jag började med produkten, men de har aldrig "blommat ut", utan bara försvunnit av sig själv efter några dagar. Så jag antar att huden rensar ut sig nu i början. Jag har tyvärr svårt att hålla fingrarna borta, utan är alltid där och pillar, alla pormaskar har blivit så lättklämda nu... Huden känns extra skör och tunn, men inte alls på ett obehagligt sätt. Körde två gånger om dagen i början, men har minskat ner nu och ska bara ta till kvällen, kanske ännu mer sällan.
  Ojoj vad långt det blev. Men ja, så värt att testa och jag är superglad att jag beställde. Om du hittar någon som kan langa så är det ju ännu bättre. Eller sambeställa!

  SvaraRadera
 7. tf&f: åh, kul att höra! har du gel- eller lotionvaianten? det låter som detta är en produkt som skulle kunna hjälpa mig... är så himla trött på finnfejset! :(((

  SvaraRadera
 8. Karin: jag har lotion-varianten.

  SvaraRadera
 9. tf&f: okej! hur är din hy annars? min är nog mest torr, fast ibland megaoljig. combination då kanske och då funkar väl lotion också.

  SvaraRadera
 10. Jag undrar var du läst om att PC finns att köpa över disk? Ska till USA om någon vecka och hade tänkt att beställa från PC, men om det finns billigare och jag slipper frakten köper jag gärna på plats. Vet ni vilka kedjor eller butiker som har deras produkter?

  SvaraRadera
 11. Jenny: jag vet faktiskt inte var man kan köpa PC i butik i USA. försökte hitta på hemsidan, men hittade inget direkt. mitt förslag är att kontakta dem (det finns live-chat) och fråga direkt! ha det så roligt i usa! :)

  SvaraRadera