tisdag 16 augusti 2011

Lisa Eldridge

I söndags när låg jag i soffan nästan hela dagen på grund av, ehm, trötthet, tittade jag på ungefär tusen videotutorials med favoriten Lisa Eldridge. Lisa är snygg, begåvad, ödmjuk och har sjukt mycket att lära ut när det gäller smink. Vad sägs om en somrig look för strandfesten (där hon faktiskt bär Péridot) eller senaste nageltrenden: den nya franska manikyren med en oval nagelform och en mörkare färg på tippen i stället för vit – jag vill prova!

8 kommentarer:

 1. Manikyren testade jag en gång med svarta tippar, ingen hit. Men det var en himla trevlig inspirationskälla jag fick tipsa om :)

  SvaraRadera
 2. Lisa Eldrige är en fantastisk inspirationskänsla och jag känner att jag verkligen kan lite på hennes omdöme när hon säger att en produkt är bra. Ska jag vara ärlig tyckte jag däremot inte att den nya manikyren var någon hit. /N

  SvaraRadera
 3. Emma: ingen hit alltså; man kanske måste vara så extremt noggrann som nagellackstjejen - som jag inte är.

  Glitter Sisters: håller också med om att jag känner att jag litar på hennes omdöme! tycker faktiskt (och oväntat!) att manikyren var fin på henne, men som sagt blir den säkert inte alls lika fin när jag testar själv.

  SvaraRadera
 4. Helt enkelt den bästa make up artisten på Youtube!

  SvaraRadera
 5. Tack! Nu har jag också sett ungefär tusen av hennes tutorials.
  Du har så rätt ödmjuk och klok och nya annorlunda tips.

  SvaraRadera
 6. Patrícia: i agree! känner inte till så många makeup artists, men varför leta vidare när jag redan hittat min favvo? :)

  Kristina: eller hur! kul att du också gillade henne.

  SvaraRadera
 7. Jag läste en intervju med henne i en engelsk tidning häromveckan, hon verkar oerhört sympatisk.

  SvaraRadera
 8. Ninni: hehe, önskar man var kompis med henne! :)

  SvaraRadera