torsdag 18 augusti 2011

Chanel på NK

Igår när jag spenderade lite tid på att vänta på min spårvagn hem – eftersom den jag skulle gått på stängde dörren framför näsan på mig – drog jag en extremsnabb runda på NK Kosmetik. Jag är för tillfället i en stor "inte intresserad av smink alls"-period, men eftersom sminkavdelningen är den som ligger mest tillgängligt till för en snabbis, blev det som det blev.

Det är dock ett område som fortfarande lockar, nästan mer än tidigare, och det är (som ni säkert märkt) nagellack. Mitt favoritmärke när det kommer till onödigt dyra lack är ju Chanel, och till min förvåning visade det sig att NK Kosmetik sitter på en hel del godbitar. Lack från tidigare limited edition-kollektioner finns fortfarande kvar, så som tidigare års Orange Fizz, Particulière och Paradoxal. Mig veterligen är de flesta av dessa slutsålda runt om i Sverige och Europa, men tydligen inte i Göteborg. Tips till er som missade att köpa dom när det begav sig!

De riktigt gamla klassikerna Blue Satin och Black Satin fanns också i stället, bredvid nyaste hype-färgen Mimosa. Det gula lacket med pyttelite skimmer i är faktiskt vad som snurrar i skallen på mig just nu, trots att jag nyss köpt ett lack (som för övrigt inte har kommit in än här i Göteborg) från märket. Men det är ju så fint.. Och gult.. Jag måste nog gå dit med bara naglar snart igen och testa det.

9 kommentarer:

 1. Det är ju svinigt snyggt det där lacket du nyss köpt! Det står på min måste ha/lyxa till det-lista till den kommande löningen.. Men frågan är väl vart jag ska få tag på det. Bor ju i en liten liten håla. Utan Chanel lack i sitt utbud =P

  SvaraRadera
 2. Synd att lacken är så dyra, annars hade jag haft en hel del av Chanellacken, de har så fina nyanser

  SvaraRadera
 3. Jag är ett Chanel-nagellack FREAK. Jag menar det! Jag har nästan alla färger! Ok jag överdriver men bra många och nästan alla senaste "Limited Editions" och jag har aldrig blivit besviken... TILLS jag köpte just mimosa. den såg så himla härlig ut i den lilla flaskan. Men på nageln... näää.. den är helt omöjlig att få jämn och det blir massa ränder. Sen ser man ut som ett barn. Det blir inte alls samma skimrande färg på nageln :-((((

  SvaraRadera
 4. Ja de lacken tillhör numer den permanenta kollektionen :)

  SvaraRadera
 5. Lena S: om du vill kan vi hålla ögonen öppna här i Göteborg, om det kommer hit :)

  Carina: ja, man får tänka efter lite innan (och kanske spara in några take away-kaffe eller så :)

  Therese J: Chanel-freak! I love it! ooh, kan du inte lista alla lack du har? det vore jättekul! och, väldigt bra att höra att Mimosa suger ;) min plånka tackar dig.

  Peachgirl: där ser man! det hade jag inte en aning om.. alla, utom Mimosa eller?

  SvaraRadera
 6. Ååååh, jaa! Vill ni det? Vore så himla snällt! :) tack!

  SvaraRadera
 7. Ohhh jag har världens tråkigaste fredagskväll...så nu har jag rotat fram mina lack. Listar nedan med kommentar :-)

  MING (älskar detta nu på sommaren - är inne på mitt tredje. - var i italien i somras och de sa det har slutat tillverkas - nån som vet??)
  PARADOXAL (detta har jag två av... utifall det skulle ta slut. Så där impad...)
  ROUGE NOIR (say no more - vinters favvo)
  MIMOSA (se tidigare kommentar)
  GOLDEN SAND (för "metalligt" för min smak)
  NOVELLE VAGUE (ååhhh härligt sommarturkost)
  BLACK PEARL (helt ok men ännu en gång denna metall...)
  PÉACHE NACRÉE (lite så där lagom till jobbet på sommaren)
  PARTICULIERE (åhhhh älskar älskar och så glad att det nu finns i ordinarie)
  DJANGO (gillar så där... lite samma som Mimosa - svårt att lägga på)
  ROSE CONFIDENTIAL (köpte det i italien och det är sjuuuukt snyggt)
  ORANGE FIZZ (vad kan man säga - galet roligt)

  Hmmm hur många vad det? 12 stycken... och sen hela Tromborgs sortiment på det... samt en 15 tal Mavala lack. Herregud inte undra på det är trångt i badrummet :-)

  Några andra kommentarer runt Chanels lack.. åhhh vad jag önskar att jag hade fått lägga vantarna på JADE som kom ut för en två år sedan. Men det släpptes ju inte här i Svedala. Höstens lack är jag tveksam till för de är så metalliga och det är inte min smak. Men kanske att Quartz eller Peridot får bo i mitt badrum :-)

  SvaraRadera
 8. Therese J: jag älskar din lista! jättekul att läsa, tack :D

  jag skulle jättegärna ha både Nouvell Vague och Jade, fast just nu är jag nöjd med mina sex lack (Orange Fizz, Rouge Noir, Paradoxal, Particulière, Paparazzi och Péridot).

  SvaraRadera
 9. Paradoxal finns i Chanels vanliga kollektion nu. Har stått på fem flygplatser det senaste året och tänkt köpt det, men inte gjort det. Dumt. För jag vill ju ha det. Kommer säkert sluta med att jag går och köper det till ordinarie pris här i Sverige någon dag då jag vill belöna mig själv. :)

  SvaraRadera