lördag 21 januari 2012

Cut the Crap

Just nu är jag lite extra glad, för min brorsa har varit på besök ett par dagar. Vi har haft så jäkla roligt! Men vi har inte hängt ihop 24/7.

Medan jag var på jobbet hann han bl a med att klippa sig på Cut the Crap – en av alla mina härliga grannar här på Söder. Hans lite längre rufs föll och det som blev kvar formades efter hans egna önskemål till en klassisk 1920-talslook, inte helt olik den på bilden här. Jag är sedan länge stammis på en helt annan salong, men brorsans nya friss har fått mig att tänka om – kanske dags att testa något nytt?

Hans utlåtande om salongen var riktigt bra, bortsett från priset; cool salong med grym personal. Att de dessutom direkt hajade vad han var ute efter för frisyr och fick till den så himla bra, det impar på både bror och mig!

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Uhm, no – not even a little bit.

   Radera
 2. Hejsan :) jag driver en hyffsat nytstartad skönhetsblogg där jag skriver om det mesta inom smink och skönhet. Så tänkte bara ta och tipsa dig om du är intresserad av sånt! Bloggar flera gånger varje dag och dagens tips är några små om hår och hur man tävttar sina sminkborstar utan att förstöra dom. Hoppas du börjar kika in hos mig, skulle bli jätteglad :D
  Men ha en bra dag iaf, kram!

  SvaraRadera