onsdag 18 juli 2012

LDN

Befinner mig just nu i London, där det första jag gjorde var att besöka närmaste Boots och köpa ett par saker jag hade glömt ta med mig. Pincett var det första på listan som jag saknade. Eftersom jag verkligen gillade det pressprovet vi fick i våras från Tweezerman köpte jag en reseversion från samma märke. Minipincetten (som tydligen är en nyhet) kommer i en liten skyddande tub, och även fast den är mindre fungerar den precis lika bra som den fullstora. Gillar!

Jag hade också glömt nagellacksremover, så en liten budgetburk med rondeller från Boots egna märke hängde med hem. Inte supereffektiva, men funkade helt okej och är praktiska på resan eller i väskan för nödsituationer. Slutligen köpte jag Boots punktbehandling för finnar (pga en fuling som hade poppat upp på flyget) – med en sida att använda för natten och en för dagen. Tror den funkade ganska bra för finnen är i alla fall borta!

14 kommentarer:

 1. Bra grejer! Jag hade Mavalas sån variant, den funkade rätt kass på starkare lack men ändå en savior ibland!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Särskilt pincetten är grym! Perfa att ha i väskan också om man skulle behöva nån dag. Rondellerna funkar, men man får gnugga lite. Plus att dom inte luktar aceton utan typ gurka.

   Radera
 2. Jag köpte också den från Mavalas en gång i panik, men Tyckte inte den funkade alls. Gillar dock idén, så vore kul om denna varianten är bättre!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man får bort nagellacket i alla fall och den torkar icke ut. Helt okej som sagt!

   Radera
 3. Vad kul det är att gå in på er blogg och ofta mötas av precis det man tänkt att man ville läsa om. Sitter just nu och planerar min första resa till London och eftersom pundet är lågt är shoppingönskelistan ganska lång. Gick in här för att söka på ev. tips om London men nu när du skriver att du är där kanske du (eller ni andra) har några bra tips på skönhetsshopping, nöjen, sevärdheter, äta eller annat. Har även tänkt mig manikyr/pedikyr så tips på bra/billig sådan? Ska dit i augusti och har knappt gjort en resa den senaste tiden utan att kolla här först på tips då ni nästan alltid har något som passar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilka fina ord, vad glada vi blir! Det är klart att vi har massa tips till dig! Jag har frågat El och Mi också, men så länge kan jag tipsa om shopping i Covent Garden - här finns många bra affärer samlat på ett litet område. I klädväg skulle jag besöka Cos, Uniqlo och John Lewis (typ som NK). Manikyrsalonger går att hitta lite överallt och det brukar kosta ca £10 för en mani, om du tittar lite utanför centrum.

   Ett mysigt område är Hampstead (man kan ta tuben), känns lite som en flott småstad. Många små (men dyra) butiker! Annars gillar jag att gå till valfritt museum och att spana in vanliga mataffärer - där kan man också hitta mkt kul!

   Ha en grym resa!

   Radera
  2. Hej Agnes! Åh vad jag är avis, både på dig som ska dit och på Ka som nyligen var där.

   Ka har ju klarat av shoppingen, så jag tar gärna på och tipsar vart jag skulle gått när det gäller mat (är en obotlig matnörd):

   Först och främst hade jag kopierat Lisa Förare Winbladhs tips, som du hittar här. Sen kan jag själv rekommendera rätt så fancy asiatiska Hakkasan – vi var på dess filial i Miami förra sommaren och deras avsmakningsmeny på lunchen var s.k. To Die For :)

   Men, det jag tycker är roligast är att snoka upp närmsta (och största?) matmarknaden och gå bärsärk där. Eller bara ta det som det kommer och slinka in på allt som ser trevligt ut! Follow the locals ;)

   Hoppas att din resa blir totally fab!

   Radera
  3. Tack för era svar! Covent garden känns givet :) Vad kul att ni även tipsar om mat och mataffärer då både jag och min syster är riktiga matnördar. En stor del av resan kommer förhoppningsvis gå till att äta ;)

   Radera
  4. Perfekt ju! Ha en riktigt härlig resa! :D

   Radera
  5. Matnördar unite! :D
   Jag har även St. John och Barrafina på min Vill-Äta-Hos-lista.

   http://www.stjohnrestaurant.com/
   http://www.barrafina.co.uk/

   Radera
  6. Hej! Nyligen hemkommen från London och en fantastisk resa! Hann med både Covent Garden och en hel del annan shopping.

   Återigen, vad kul att du tipsar om St. John :)
   Vi bokade bord på St. John ca 2 månader innan vi skulle åka och jag kan verkligen rekommendera ett besök där! Otroligt god mat, skön atmosfär och riktigt bra service. Som sig bör på en sådan restaurang och den levde verkligen upp till ryktet.
   Tack igen för era tips!

   Radera
  7. Härligt att du hade en bra resa! :D

   Radera
 4. Den pubktbehandlaren är grym! Min är precis slut,, attans, attans...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hojta till om du vill att jag ska köpa en och skicka! Jag är kvar tills måndag, så det är bara att maila/kommentera i så fall! :)

   Radera