fredag 20 juli 2012

Snails

Det är rimligt att anta att det finns ett flertal riktigt bra nagelsalonger i Göteborg. Men exakt vilka dessa är, och hur bra de är kommer jag troligtvis aldrig få veta. Det har nämligen visat sig att de göteborska salongerna inte riktigt anammat det här med drop-in. Ett koncept som finns i princip världen över, och som räddat mången kvinnor och män från nail disasters – eller bara piffat till de där 30 minuterna som man hade över.

El Mika har droppat in med andan i halsen på så blandade ställen som t ex Etiopien, Spanien, Kina, Tanzania och USA och har oftast fått tid hyfsat omgående – eller i alla fall inom nån timme. Men inte i Göteborg, no sir. Här är det tvärstopp, kom tillbaka klockan tre nästa torsdag är du snäll osv för hela slanten. Va tusan Götet, du är en fantastisk stad men är det inte dags att lätta lite på bokningssystemet vad gäller salongsbehandlingar?

Bild: The Nail Trail

4 kommentarer:

 1. Agree! Och att det ska vara så dyrt också. Fram för snabbt och billigt - även i Sverige!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Word! Håller helt med angående priserna också.

   Radera
 2. Jag ser fram emot att få se fler LAKA Manicures över landet, jag tror de är i princip ensamma om drop-in manikyrer och finns bara i Stockholm.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mer LAKA åt folket!
   Har iofs inte varit hos dem, men gillar deras koncept. Hittade en salong på Sveavägen som visserligen inte hade drop in, men där det alltid gick att få tid samma dag - trots att det alltid var mycket kunder. Gillar!

   Radera