måndag 10 mars 2008

En titt in i badrumsskåpet hemma hos Mi

Nu är det omorganiserat på sminkhyllan tack vare nya ställ från MUJI. Jag köpte dubletter av vad jag redan hade hemma, och fyllde på så sätt hela hyllplanet. Ett nytt 3x3 ställ och två högre singelställ. Så, här är vad jag använder oftast, är det något som ser intressant ut och som jag ska skriva lite mer om?

7 kommentarer:

 1. Du kanske kan skriva om tema: ögonskugga eller läppmojs, eller om dina borstar. Och då beskriva ditt innehav av ovan nämnda saker.

  SvaraRadera
 2. Ja de där lådorna är toppen, men lite för dyra tycker jag. Hittade en liknande på clas ohlson för ca 50 spänn. Det är ett mer rimligt pris. Men måste nog införskaffa en till hög låda med sex fack - allt smink får ju inte plats!

  SvaraRadera
 3. Emelie: 100 kronor kan man kanske se som både dyrt och billigt ;) visst är det lite pengar för en plastlåda, fast samtidigt kommer den ju hänga med i några år! det är dock aldrig fel med alternativ, så jag ska kolla in clas ohlson nästa gång! tack för tipset :)

  SvaraRadera
 4. gud, jag blir helt våt i brallan av denna perfekt transparenta organisation.

  SvaraRadera
 5. Annahita: HAHA, vad du är rolig! :D Men ja, jag kan hålla med till viss del! Älska MUJI <3

  SvaraRadera
 6. Hej! Är inne på Muji´s hemsida och vill beställa de där plastbehållarna som du har i ditt badrumsskåp. Vad är det för valuta man betalar in, känner inte igen tecknet "£".
  Kan du också säga exakt vilka plastlådor det är du har i ditt skåp, du ser ut att ha samma storlek på badrumsskåp som mig! :)

  Tack för hjälpen!

  SvaraRadera
 7. Hej Linda! Vad kul att du gillar MUJI :) Jag har aldrig beställt från deras hemsida, så jag vet inte hur det fungerar. Om du bor i Sthlm/Gbg/Malmö finns MUJI där. "£" är i alla fall tecknet för brittiska pund, så på Forex kan du skriva in summan för pund och se vad det blir i kronor.

  Det jag har är:
  - 2 st såna här brevid varandra.
  - 3 st såna här ståendes bakom.

  Hoppas att det går bra :)

  SvaraRadera