måndag 5 maj 2008

Color me up

Men vaffan! Efter en snabb genomgång av sminkhyllan i huvudet kommer jag fram till att jag inte har en enda färgglad ögonskugga!? Okej, en guldfärgad, men den måste väl ändå klassas som naturliga färger ändå? Nu fastnade jag framför Sublims swatch-sida där hon har fotat sina burkar med MAC-pigment (hoppas att det är ok att jag lånar bilder från dig, Sublim! säg till annars), och jag blir lite sugen på att prova några själv också.

Provburkar med MAC-pigment kan man köpa billigt på The Body Needs, och storlekarna på dom små burkarna verkar ju perfa för en färg-newbie som jag. Däremot ska jag hålla mig från köp för tillfället, eftersom jag fick en liten näsbränna förra veckan när jag trodde att en avi innehöll ett hemligt paket - men i själva verket var det en beställning från Strawberrynet som jag själv hade gjort. Oops.

Golden olive, Kitchmas, Azreal blue, Pink bronze

6 kommentarer:

 1. the body needs är en farlig sida. Det är alldeles för lätt att hitta färger som passar:)

  SvaraRadera
 2. Klart du får låna bilderna.:)
  Du får lägga en beställning nästa månad? Upp till 10 burkar kostar samma fraktpris och det blir aldrig nån tull för summan hamnar då på runt 150 kr. Ett tips bara!:)

  SvaraRadera
 3. sminkjante: ja, jag har surfat runt där lite innan, men inte riktigt fastnat förrän jag såg sublims bilder! jag vill helst ha "riktiga" MAC-burkar, men för det priset kan jag vara villig att kompromissa :)

  sublim: tack snälla du :) jag ska definitivt fundera på en beställning, tack för tipset!

  SvaraRadera
 4. vad blev det från strawberrynet? två or one?

  SvaraRadera
 5. ka: one! and I lööööv it <3

  SvaraRadera