måndag 9 februari 2009

Benefit Drive-In

Av gammal vana tittade jag snabbt in på Sephora i går när jag ändå gick förbi. Vilken tur, för jag upptäckte något fantastiskt. Det är sällan jag blir åh! över smink, men jag tror det här är kärlek vid första ögonkastet. På Benefit-hyllan hittade jag det nya (?) kitet Drive-In som innehåller Some Kind-A Gorgeous, Get Bent Mascara, Benetint och Eye Bright. Jag kan inte hitta kitet på nätet, så det kanske är något speciellt för Sephora i Spanien, är det någon som vet?

Min gamla Some Kind-A är slut, jag behöver en ny mascara, och i stället för ett rouge från Sephora kan jag satsa på Benetint. Eye Bright är ny för mig, men den verkar onekligen bra. Drive-In kostar 49 €, vilket känns som en ganska bra deal. Jag vet inte om grejerna är fullstora, men jag gillar mindre versioner. Köp eller inte köp?

11 kommentarer:

 1. KÖP!!! (du är ju ändå utomlands, du måste unna dig! HAHA)

  SvaraRadera
 2. oooh, jag är sugen! emma, vi kanske ska titta på den ihop på fredag?! :D

  SvaraRadera
 3. Köp! Du kommer garanterat att bli nöjd om du köper, men missnöjd om du inte slår till =)

  SvaraRadera
 4. kerstin, jag vet! :O måste gå och se hur många är kvar i morgon.

  SvaraRadera
 5. Benetint är svinbra, tycker deras mascaror är sådär, och resten har jag inget behov av.... Jag hade nog testat de som du inte redan terrat, och sen bara köpt det som du gillar/har behov av (antingen seperat eller hela kittet om det visar sig att du gillar/behöver allt!). :D (haha, jag är den enda som är tråkig och föreslår att du eventuellt ska avstå). Förresten, vad hände med din göttiga mascara, är den slut? Inte så göttig anymore? Jag har massor kvar av min, and still love it! <3

  SvaraRadera
 6. Jag säger bådeoch! :O Köp om du tror att du kommer använda allt, men jag personligen vet jag att jag lätt hoppar på såna deals för att det ser så bra ut, men sen så är det ändå bara hälften jag använder..

  Du skulle ju kunna köpa Gorgeous + nåt annat du verkligen vill ha, för samma pris! Kanske t.om två saker till om du shoppar Sephora-brand? :)

  <3

  SvaraRadera
 7. el: ja, benetint tycker jag också jättemycket om, och jag behöver ett rouge. har redan ett i pressat form, så kanske dumt att köpa ett till sådant som jag tänkte först, och kanske satsa på just benetint. min göttiga mascara har blivit torr och gammal, men det är inte så konstigt, för jag köpte den i somras. tack för fina råd, jag ska tänka vidare!

  mi: jag tror jag kommer använda! ser du nya lilla designen på some kind-a? like it! egentligen finns det inget jag verkligen, verkligen, verkligen behöver, haha så nä, jag har inte bestämt än.

  SvaraRadera
 8. Vilket kanonerbjudande!

  SvaraRadera
 9. Ohh jaaa vilket bra erbjudande!

  SvaraRadera
 10. i know, i know! jag ska till sephora igen i morgon och kolla...

  SvaraRadera