onsdag 4 februari 2009

Fönstershopping: Sephora

Visst ser läppglanspennan från Sephora läcker ut? Jag tror att den kan vara grymt snygg både ensam och med lite extra gloss på, nackdelen är ju dock att man måste vässa den. Sephora har det mesta man kan önska sig i sminkväg i sitt eget märke, och deras borstar är riktigt bra. Jag är lite nyfiken på deras Hydrating and smoothing-foundation, som låter som något bra att ha under årets kallare och torrare månader, det vill säga nu. En nyhet är deras ögonprimer, undrar om den är en utmanare till UDPP? Lyllos Ka som bor med ett Sephora runt hörnet.

5 kommentarer:

 1. jag har en läppglanspenna från stila, som jag gillar väldigt mycket. den stora nackdelen är ju att jag inte kan använda den så ofta eftersom att den behöver vässas efter 1-2 användningar, och jag tänker helt enkelt inte bära med mig en vässare i väskan. det är lite trist. men själva produkten är grym. om det bara kunde finnas med en inbyggd vässare i locket t.ex, det finns ju faktiskt andra typer av sminkpennor som har det.

  SvaraRadera
 2. I hear you! en vässare i locket vore ju grymt, eller att det är en sån där penna man kan skruva upp..

  SvaraRadera
 3. Har du några favortier bland Sephoraegna kroppsvårdsprodukter, t ex duschkräm eller bodybutter?

  SvaraRadera
 4. Molly, den enda kroppsprodukten jag testat är deras duschgele, den här serien. Den var helt okej, luktade gott och gjorde sitt jobb. Däremot tar den runda flaskan upp väldigt mycket plats i duschhyllan..

  Kanske Ka har testat mer än vad jag har, har du det Ka? :)

  SvaraRadera
 5. molly och mi: jag har faktiskt också bara testat den runda duschkrämen. och just det, ett kroppsscrub också. luktade hur gott som helst och var skönt rivig, men skinnet blev inte särskilt mjukare. har inte testat något bodybutter, men det kanske kommer!

  SvaraRadera