tisdag 11 augusti 2009

Clinique Sparkle Skin

Efter en och en halv vecka på den spanska stranden, och en vecka på resande fot innan dess, var det dags för en redig helrenovering i duschen när jag kom hem i helgen. Eftersom jag inte köpt någon ny kroppsskrubb efter det att min senaste tagit slut fick jag rota fram ett prov på Sparkle Skin Body Exfoliator från Clinique. Eller, prov och prov; det är en tub med minst 50 ml i från en (sannerligen generös) gåvonecessär förra hösten.

Den här tuben har varit nära att få stryka med många badrumsskåpsrensningar, men jiiisus vad glad jag är över att jag har behållt den! Skrubbkornen är många, många och små, små, doften otroligt mintig (Ka, you would love it!) och fyller hela duschen, och resultatet blir en uppfräschad och välpolerad hud. Den här kan jag definitivt tänka mig att köpa i fullstorlek när min tub tar slut, och det kan den nog tänkas göra inom någon månad eftersom både jag och den manliga delen av hushållet gillar den starkt.

5 kommentarer:

 1. Haha, jag läste "den manliga delen av mig" först och såg för mitt inre vad du e g e n t l i g e n skrubbade. ;O

  Den här skrubben låter som nåt jag måste spana in, tack för tipset!:)

  SvaraRadera
 2. HA HA HA! :'D you crack me up!
  den är verkligen värd att spanas in!

  SvaraRadera
 3. Jag tror det är syrorna som gör den där så jäkla bra. En favorit hos mig med. :)

  SvaraRadera
 4. Kul att ni är ett gäng som också gillar den, det gör (på något konstigt sätt) att jag blir ännu mer säker på att jag ska köpa en fullsize! :)

  SvaraRadera