lördag 15 augusti 2009

Ny hårfärg och lite nya produkter

I måndags satt jag och förfasade mig över min dåvarande frisyr (utväxt och slitet) och färg (blonda slingor + sol = gult) och ringde desperat min frisörsalong. I tisdags var jag där, och stegade efter en stund ut med glada toppar och en mellanmörk brun nyans. Hepp! Ganska stor förändring, men jag är väldigt nöjd.

Eftersom jag hade rabatt på klippningen blev min shoppinglogik (...) att jag istället kunde köpa en inpackning. Masque från Sebastians Laminates-serie lovar glans de luxe och ska stärka behandlat hår, en sån fick det bli. Dessutom hade dom köp 3 betala för 2 på alla Sebastianprodukter, så jag passade på att uppdatera mitt gojsförråd på samma gång. Matte Putty är en paste som ger mjuk stadga och en liten pudrig finish, medan Twisted Taffy står för glans och glam.

8 kommentarer:

 1. haha! Jag känner igen det där med shoppinglogiken! "men jag fick ju det där läppstiftet gratis.. Då kan jag ju köpa den där parfymen som jag har velat ha ett tag så blir det typ köp två betala för en!" Inte bra för ekonomin! ^^

  SvaraRadera
 2. Bilder på nya färgen plz! :)

  SvaraRadera
 3. Johanna: det kan lätt bli så ibland ;) man får akta sig så att man inte köper onödiga grejer "bara för att" däremot!

  Des: man kan säga att jag gick från det här, till det här. alltså en färgresa som jag redan gjort en gång :'D

  SvaraRadera
 4. Kul med nytt hår, det känns alltid uppiggande! Vilken salong är det som har 3 för 2-erbjudande? Jag älskar Sebastians produkter!

  SvaraRadera
 5. Det är (som vanligt) Salong Figaro ute i Västra Frölunda :) Dom säljer ut all Sebastian eftersom förpackningarna ska uppdateras.

  SvaraRadera
 6. Är det den på Frölunda torg som ligger i den där passagen där Systembolaget ligger?

  SvaraRadera
 7. Nej, den ligger bortom Frölunda Torg (mot Älvsborgsbron alltså). Förbi Shell-tappen, ca 5 min från Torget.

  Här!

  SvaraRadera