söndag 26 oktober 2008

Nyluggad

I går gick jag till frisörn. Jag hade en mellanlång ljus page, som jag hade tänkt få toppad och befriad från sin mörkare utväxt. Det blev inte riktigt så..

Lugg var tydligen vägen att gå, tillsammans med en lite mörkare höstfärg. Min nya hårfärg är en ljusbrun askton, med mörk underlugg tillsammans med en ljusare blond överlugg. Så kan det gå!

20 kommentarer:

 1. Verkligen stylish! Jag gillade håret innan också, men man kan behöva testa lite nya saker mellan varven. Luggen är så snygg att man dör en smula.:D

  SvaraRadera
 2. Oah, tack tjejer! :D Vad glad jag blir <3

  SvaraRadera
 3. ååå skruttans vad snyggt det blev!! :D

  SvaraRadera
 4. Tack fakelashes och beauty roxx :D

  SvaraRadera
 5. Du är så himla snygg i din nya frisyr! :-)

  SvaraRadera
 6. Hej gumman,
  det var verkligen superfint :)
  Kul att du vågade. Hade nog inte jag gjort. Frisörer och jag är inte kompisar!
  Men iofs, har man en sån tapet...
  Puss

  SvaraRadera
 7. Tack alla rara!
  Carro hjärtat, vad kul att du tittar in :)

  SvaraRadera
 8. Väldigt snyggt, lugg is the shit!

  SvaraRadera
 9. Roligt att du tyckte om det Mimmi :)

  SvaraRadera
 10. skitfint verkligen. börjar själv få hårpanik, så för att inte själv klippa av allt i rent vredesmod behöver jag hitta en ny frisyr (vill ha ngt nytt, och med samma frisör hamnar jag lätt i samma mönster :/) anyway, din frisör verkar ju inte helt fel, vart finns han/hon? vilken prisklass talar vi om..?

  SvaraRadera
 11. Hej Emma; jag kan självklart rekommendera min frisör (Karin klipper sig också där!), jag älskar honom! Han heter Naim och har Salong Figaro som ligger i Västra Frölunda (länk). Jag tror att min klippning kostade 410 kronor. Han har även studentrabatt om du är student :) Lycka till!

  SvaraRadera
 12. ah, tack! ringde och fick visst en tid imorgon, ooops, så det kan gå, spännande spännande :)

  SvaraRadera
 13. Emma; vad kul! :D Lova att rapportera här sedan, okej? :)

  SvaraRadera
 14. mais oui, i looove him. supernöjd. nu skall jag bara lära mig å få till det lika bra som han gjorde, övning ger färdighet som man säger. du har definitivt fått en till å konkurrera med om hans tider :) tack!

  SvaraRadera
 15. Men guud vad kul Emma! Vad glad jag blir. Jag älskar verkligen Naim, jag har gått hos honom i snart 8 år :D Jättekul att du blev nöjd! Men det där med att styla själv är ju en annan femma.. ;)

  SvaraRadera