måndag 28 september 2009

Att kapa eller inte kapa

Nu behöver jag hjälp ladies, ska jag fortsätta att växa ut min hellugg mot en jämnlång page eller ska jag göra slut på utväxtprojektet och kapa hellugg igen? Just nu befinner jag mig i ingenmans lugg-land, och det är en pain in the ass med mellanlång lugg!

8 kommentarer:

 1. senast jag växte ut luggen var jag 13 år men då var lite fräsigt med sprejad snelugg. om man ska växa ut luggen är det nog rätt gött att göra det på vintern, då kan man 1) dölja håret under en mössa 2) slippa ha svettigt hår i pannan.

  men! du är fin i både lugg och o-lugg, så jag tycker du ska ha kvar kakan och äta lite av den: spara ut skiten och om det känns fel när det är ute, kapa't igen!

  SvaraRadera
 2. du skrev ju för någon dag sen att du älskar lugg - go for it! lugg! :)

  SvaraRadera
 3. Du är så himla fin i lugg, jag tycker att du ska klippa till!

  SvaraRadera
 4. Det är verkligen svårt det där med att kapa eller inte kapa. Jag brukar alltid falla till föga och klippa och är nöjd ett tag. Sedan vill jag ha lång lugg igen och då är det bara att börja spara igen. Därför säger jag håll ut och spara ut!

  SvaraRadera
 5. Lugg lugg lugg! Men det är ju bara för att jag precis klippt lugg och trivs så bra i det- så min åsikt är färgad så att säga ;-)

  SvaraRadera
 6. jag håller också på att växa ut luggen, det är skitstörigt men antagligen värt det?

  SvaraRadera
 7. Kan man inte få se en bild på dig istället så är det lättare att avgöra:-)

  SvaraRadera
 8. Tack alla för era tankar! :) Jag ska helt klart överväga att klippa luggen, men den närmsta tiden ska jag nog försöka att stå ut för att se hur det kan bli med en halvlång lugg, en som liksom slutar 2/3 ner på resten av håret.

  SvaraRadera