tisdag 29 september 2009

L’Erbolario Mandorla

Som sagt så testade vi lite grejer från L’Erbolario i våras. Eftersom jag har en fabläs för handkrämer valde jag att testa handmasken Mandorla som lovar att mjukgöra även de torraste och känsligaste händer.

Jag har provat masken både enligt instruktioner då man låter en generös mängd absorberas av huden, och som vanlig handkräm där jag masserar in en mindre mängd. Om man bortser från den lite för starka mandeldoften så tycker jag att detta är en utmärkt kräm. Händerna blir verkligen lena och huden blir härligt mjuk. Ett par vita tyghandskar medföljer, vilka kan användas om man vill ha masken under natten, jag har provat detta ett par gånger men tycker doften är för stark för att funka då. Masken är dryg, och efter flera månader är det fortfarande mer än hälften kvar. Även om jag förmodligen inte kommer köpa en ny när denna tar slut så tycker jag helt klart att det är en bra produkt.

5 kommentarer:

 1. Hej,

  En fråga till dig, har du frusna händer? :)

  Då får du hemskt gärna vara med i min utlottning där du kan vinna ett par romantiskt handvirkade Torgvantar, jätte kul om du är med :)

  Ha de bra
  Glada hälsningar/Ida
  www.my.opera.com/idaskreativa

  SvaraRadera
 2. Har du prövat deras lermask? Den är helt sanslöst bra, del lägger sig på huden som ett tungt täcke och tränger in ordentligt i porerna. Try it!

  SvaraRadera
 3. Ruby Tuesday: Nope, jag har inte testat den, men tack för tipset? Är det en rengörande mask eller återfuktande?

  SvaraRadera
 4. jag älskar deras mandelbodybutter och mandelbadskum! synd, bara att de inte säljs i Sverige! doften är helt beroendeframkallande, tycker jag- fast man kanske uppskattar den mer i bodybutters och i badet än bara på händerna. den har en liten bittermandelton som gör att det blir mindre sötsliskigt än tex med Acqua di Parmas mandelserie. jag måste skaffa en langare..

  SvaraRadera
 5. Glamqueen: Jag håller med, antydan av bittermandel gör att den inte känns sliskig alls, jag gillar faktiskt doften, men hade föredragit den på andra produtker, eller i alla fall inte på händerna när man ska sova (jag har mina händer i närheten av ansiktet när jag sover) :)
  Langare is the shit!

  SvaraRadera