lördag 12 september 2009

Lyxrouger

Visst, det är lätt att blogga om svårtillgängliga märken som Benefit och NARS hela tiden, men visst är det lite kul att faktiskt drömma sig bort till märken som går att få tag på (de flesta) Åhléns och Kicks? MAC i all ära, men med enbart diskar i Stockholm, Göteborg och Malmö kan man inte kalla det ett lättillgängligt märke det heller. Även om det mesta i märkesväg går att få tag på nätet är det många som drar sig för att beställa från utlandet, så därför tycker jag att det är hög tid för lite fönstershopping à la Svensson-affär!

Krämrouge är en personlig favorit, och när jag surfade omkring på de olika lyxmärkenas hemsida slog det mig hur många roliga varianter det finns. Mest lockar gelrouget från YSL, men även nyheten från Elizabeth Arden ser intressant och fint ut (jag gillar dosan!). Dior har en variant som verkar likna YSL till konsistensen, medan Lancômes lilla dosa är ett klassiskt krämrouge utan krussiduller.

Okej, inget av dessa rouge ligger i budgetklassen, men om man låter bli att köpa två budgetrouge en eller två månader kan man istället lägga slantarna på en dyrgrip från ett av de stora modehusen.

3 kommentarer:

  1. Aahh! Ni gör mig sugen på ett nytt rouge! Men hur väl sitter krämrouge egentligen? och har det en tendens att "sätta" sig i porerna? Sitter det lika bra som ett tint till exempel?

    SvaraRadera
  2. Åsa: jag tycker att krämrouge sitter bra som bara den :) Visst, det är ju inte som ett tint som verkligen sjunker in i huden, men alla märken jag testat sitter väldigt bra. Och nej, jag har inte märkt att det satt sig i porerna heller för den delen.

    SvaraRadera
  3. De gamla hederliga lyxmärkena är inte så dumma ibland =)

    SvaraRadera