onsdag 29 december 2010

Det perfekta svarta

Ett plain, högpigmenterat svart nagellack – att det skulle vara så svårt för mig att hitta. Mitt senaste försök gick ju rakt åt helvete, med ett budgetlack som lämnade mycket att önska. Visst, jag har både ett, två och tre svarta med skimmer i, men jag har saknat ett perfekt svart krämlack att dra på när lusten faller på. Som det fina Ka har, till exempel!

Lösningen kom att finnas på andra sidan Atlanten; nämligen American Apparels svarta Hassid. Kolsvart krämlack med en pigmentering som inte går av för hackor; ett lager och lacket är heltäckande! Hassid är lika lättmålat som sin turkosa kompis Peacock, och jag är 100 % nöjd. Flaskan är stor (och fyrkantig, precis som jag vill ha det) och kostade inte mer än dryga femtio spänn. Det går även att beställa hem via AAs hemsida, för den som inte bor i närheten av Stockholms två butiker.

6 kommentarer:

 1. jättefint och helt perfekt svart!

  fast beställer man från AA:s hemsida kostar det 9€ + 8€ frakt så inte speciellt billigt ändå. kommer ditt från ebay?

  SvaraRadera
 2. Jag har mavalas svarta och det funkar bra för mig! :) Annars ska tydligen MUS vara bra!

  SvaraRadera
 3. Liquid Leather från China Glaze är ju en höjdare annars.

  SvaraRadera
 4. Karin: mitt är ofc inköpt i NYC :D Och då blev det ju jättebilligt, speciellt med tanke på sizen. Frakt ställer nästan alltid till det! Lyllos stockholmare som har två butiker att köpa i :)

  Kerstin: det kändes som det också!

  Nailtastic: mmm, Hassid :) Hoppas du kommer gilla det!

  Paula: jag har faktiskt aldrig testat ett endaste MUS-lack..

  Des: ja, det har jag läst om! Hittade däremot inte CG i NYC (!!).

  SvaraRadera