onsdag 8 december 2010

Face off

Om våren 2010 var min mest varierande när det gäller duschtvålar, så är hösten och vintern samma år motsvarigheten när det gäller ansiktstvätt. Och det är av precis samma anledning; d v s en kombination av att jag bor på flera olika ställen, reser mycket och att vi har fått ett par pressutskick med just ansiktstvätt.

Håll i hatten, följande har jag tvagat ansiktet med det senaste halvåret:

- Cliniderm Velvetly Smooth är den enda oljerengöring jag testat och jag gillar den skarpt. Ka använder den flitigt och Mi recenserar den här.
- Clarins Gentle Foaming Cleanser en gammal trotjänare som fortfarande håller måttet. Svider lite i ögonen, men luktar gott och man blir ju så mjuk!
- Avène, denna testar jag för Daisy Beautys räkning, luktar sjukhus men är väldigt skonsam mot vintertorr hy.
- Decléor, jag fullkomligt älskar allt från detta märke, inklusive deras härligt doftande ansiktsrengöringar. Det är en ren fröjd att tvätta ansiktet med den här!
- Dermalogica, mumsig men gör inget bestående intryck och jag kommer nog inte köpa den igen.
- Cliniderm Pure Renewal är den skummande kusinen till ovan nämnda oljerengöring. Denna är nästan lika bra, jag gillar speciellt det fluffiga skummet, men är något mer uttorkande så jag undviker den nu under vintern.

3 kommentarer:

 1. håller med om att skum-clinidermen är lite uttorkande nu på vintern! fast använder jag det tillhörande ansiktsvattnet efteråt så stramar det faktiskt mindre.

  SvaraRadera
 2. Tror jag provat Clarins-moussen någon gång när jag sovit över (läs: däckat) hos dig :'D Mysig var den!

  Jag gillade inte heller Special Cleansing Gel från Derma, den känns alldeles för stark!

  SvaraRadera
 3. Jag använder nästan lika många =) Just nu: båda Clinidermarna och Avènnen. Himla bra!

  SvaraRadera