lördag 16 april 2011

Återställare

Dagen efter en rejäl AW är Clarins min bästa vän. Ansiktet får lite välbehövlig lyster av klassikern Beauty Flash Balm och ögonens puffighet minskas med Eye Contour Gel – dessa i kombination med mitt favorittips, gör att man kan ta tag i dagen utan att skämmas (det är ju inte alltid man är bortskämd med att vara ledig dagen efter). Visst, jag känner mig schleten – men det är en till synes ganska pigg El som kikar fram i spegeln.

7 kommentarer:

 1. Vad härligt det är med sådana där produkter som man återkommer till i krislägen igen och igen. Själv har jag Dermalogicas Hydrating Booster droppar tillsammans med Beauty Flash Balm.

  SvaraRadera
 2. Beautyville: Visst är det! :) Bra tips med Hyrating Booster - hmm, kanske jag borde testa..jag brukar ha vanliga ansiktskrämen under, men ibland behövs det helt klart en fukt boost dagen efter. Happy partying!

  SvaraRadera
 3. El: Det här med Hydrating boostern är nog något som inte behövs om man har normal, blandhy skulle jag tro. Det är först efter att min hud tenderat att bli torr och ibland också (tyvärr) flagar lite i pannan som den blivit ett måste för mig. Och då gärna förstås när stress, alkohol och allmänt dåligt leverne spelar in. Innan dess så räckte Flash balm alla gånger (dagen efter) för att ge mitt nylle lite nytt liv (lura arbetsgivare och kollegor).
  Men min allergi mot puder och foundation som smular sig i torra partier och fnas i pannan, gjorde att jag efter långt sökande hittade rätt med hjälp av bland annat Hydrating Boostern. Dyr som attan, men inte lika farligt om man kör från Jersey eller hamnar i en del andra länder och kan köpa den där. Och dryg är den jämfört med mycket jag testat, så det är långt mellan investeringarna (beroende på hur mycket after work man hamnar på i och för sig). ;-)

  SvaraRadera
 4. Jag har faktiskt aldrig testat Beauty Flash Balm - rekommenderas?

  SvaraRadera
 5. Beautyville: Låter som att det skulle kunna vara nåt för min vintertorra hy (som nu övergått till vårnormal), tack för en bra beskrivning! Ska ha den i minnet till nästa vinter :)

  Des: Helt ärligt så tyckte jag faktiskt inte att den var så speciell de första gångerna jag testade den. Antingen var jag i för bra skick för att ha något behov av den, eller så var jag tvärt om i så dåligt bakis-skick att jag inte såg resultatet? Oavsett så har jag på de senaste 2-3 åren upptäckt att den faktiskt är GRYM! <3
  Så, värd att testa? Absolut, förutsatt att du har behov av lite askkungen-effekt ibland :)

  SvaraRadera
 6. Haha, jag har ALLTID behov av askungeeffekt!

  SvaraRadera
 7. Des: Har jag svårt att tro! Såg just att du ska satsa på primern, och min första tanke var "but why, du som har så fin hy!!??" men samtidigt är jag såklart nyfiken på hur bra du tycker den är. Do tell när du testat den!!

  SvaraRadera