söndag 17 april 2011

Påsk i Berlin

Läsare! Jag ska åka tåg till Berlin och spendera påsken där – och tänkte fråga er om tips på saker att göra. Vilka tips som helst! Jag vill veta var jag kan äta den godaste maten, dricka den kallaste ölen, dansa till den senaste musiken och shoppa de finaste kläderna. Och jag vill höra om de roligaste sevärdheterna, de bästa museerna, de vackraste vyerna och de mest intressanta gatorna. Jag blir jätteglad för alla tips jag kan få!

5 kommentarer:

 1. Åh! Berlin är så vackert! En kall öl avnjuts med all fördel i vackra Charlottenburg! Själv ska jag till Österlen på konstrunda i påsk!

  SvaraRadera
 2. Åh! Jag ska till Berlin i sommar! Dela gärna med dig av bra saker du hittar :)

  Har frågat runt bland mina kompisar vad man borde göra när man är där. Klubben Berghain ska tydligen vara alldeles fantastisk. Och två bra affärer är Berlinomat och Colours second hand. Vi ska bo i Kreuzberg, där finns nog en hel del bra att se och göra!

  SvaraRadera
 3. Maria: tack för tipset! charlottenburg ska kollas in. och österlen låter minst lika mysigt.

  Karin: skriver gärna ett inlägg om berlin sen! :) jag har också hört att berghain ska vara legendary. affärerna du tipsade om vill jag besöka! och kreuzberg verkar trevligt. danke!

  SvaraRadera
 4. Be Jo fråga Kristoffer när det kommer till klubbar -- han kan skiten!

  SvaraRadera
 5. Maria: ooh, thanks! fast vet inte riktigt som vi är så hardcore club-goers som honom! :'D

  SvaraRadera