torsdag 21 juli 2011

Lumene Get Color

Det här är första nagellacket jag provar från Lumene, men tyvärr kom vi inte alls överrens. Knallgula Get Color är ett minilack ur deras Natural Code-serie, och det är verkligen.. gult. Det här är det första gula jag testar själv (förutom den gula manikyr jag fick gjord i våras), och det var riktigt jobbigt att måla med tyvärr. Det behövdes tre lager för att få en jämn färg, och det resulterade i att det kändes tjockt och osmidigt. Plus, vad är grejen med en så liten pensel att den knappt når ner att doppas i lacket?

Eftersom jag blev såpass missnöjd med lackningen fotade jag inte på så nära håll som jag brukar, men jag tror att ni uppfattar färgen ändå. Om du har tålamod och är bra på att lacka kan Get Color passa dig, men själv tror jag att jag står över..

6 kommentarer:

 1. Trist att kvalitén var dålig.

  Har själv varit nyfiken på gula lack, men de jag har tittat närmare på har inte varit så roliga att ha på naglarna.

  SvaraRadera
 2. Har själv letat efter ett gult lack som ger bra täckning och inte får en att ser grön eller orange ut. Mitt svar på ett bra gult lack är China Glaze - Happy Go Lucky

  MVH Tikaha

  SvaraRadera
 3. Jag har också för mig att jag hade svårt att komma överens med just detta, men andra lack jag testat från märket har varit bättre! Jag som har ett gäng gula att jämföra med tycker att det verkar som om det är extra svårt att göra just gula lack.

  SvaraRadera
 4. Jag vet att jag hade ett gult från Depend förr. Men det var samma sak där, alldeles för tunt och krävde för många lager. Trivdes inte heller i färgen mot min hudfärg, ville inte ens använda upp det på tånaglarna innan jag kastade det.

  SvaraRadera
 5. Köpte 3 minilack från denna serie, det gula om var precis som du beskriver det, vidrigt att måla med och hemskt resultat.Köpte även ett grönt som var så skirt att det krävdes 6 lager för att få anständigt och missfärgade nageln trots underlack. Köpte oxå ett aprikosaktigt som kommer hamna i soporna...

  SvaraRadera
 6. den ser snygg på ut i alla fall! :*

  SvaraRadera