måndag 22 augusti 2011

Davines OI/OIL

Det är mycket snack om håroljor – till exempel Moroccan Hair Oil – och även fast jag använder min Monoi Miracle Oil från The Body Shop i håret ibland, så har jag varit lite sugen på att testa en olja man applicerar efter tvätt och till och med i torrt hår. Davines hörde min önskan när jag fick möjlighet att testa nyheten OI/OIL Beautifying Potion.

Alltså, jäklar vad den här oljan luktar gott! Konsistensen är underbar och jag tycker torra toppar ser mycket bättre ut efter användning. Oljan funkar i både vått och torrt hår, och ska funka för att "snabba på torkningstiden, ge näring och glans till håret och ta bort friss". Jag är beredd att hålla med om allt ovanstående! Innehållet är roucouolja, ellagsyra och silikonoljor – säger mig inte så mycket, men funkar, det gör det!

14 kommentarer:

 1. Weeei! *vill terra* *har en tom liten sprayflaska som vore perfa* :D Jag har en allt-i-ett olja från Davines, som ska funka både på kropp och hår, men den kan bli liite fet ibland. Älskar doften dock!

  SvaraRadera
 2. PS: kan tänka mig att det är en grym grej att spraya lätt på hårborsten, och sen borsta håret med!?

  SvaraRadera
 3. Maria: klart du ska terra! dock så är oljan liksom tjock (som en silikonprimer nästan) och kommer i en pumpflaska, så tror inte det funkar med sprayflaska eller hårborsttricket... :( men den är lovely och tynger inte alls ner eller känns fet.

  SvaraRadera
 4. Darling: jag brukar faktiskt rygga lite när jag hör silikoner - iaf när det gäller hudvård. men i håret känns det mer okej!

  SvaraRadera
 5. Ohhh får jag vara lite nerdig och flika in om silikonerna då ;-). Det är den "Nya generationens silikoner". Alltså silikoner som inte stänger hårstrået :-)

  SvaraRadera
 6. Therese J: tack för infon! :)

  SvaraRadera
 7. Oj, låter ju som en riktig önkseprodukt!

  SvaraRadera
 8. Kerstin: absolut! den är lätt att bli beroende av! :)

  SvaraRadera
 9. Ok, då får jag rota fram en liten MUJI-tub eller nåt :) *psyched*

  SvaraRadera
 10. HALLÅ! I needz a bottle of my own! :O SÅ JÄVLA BRAA! helt stunned alltså.

  SvaraRadera
 11. Maria: klart hon ska ha en egen! :'D den är skitbra, eller mest luktar den så gott och man går runt hela dagen och luktar på håret! :)

  SvaraRadera
 12. Doften ja, men jag känner faktiskt enormt stor skillnad på hårets mjukhets- och antifrizzgrad! O_O SUPER HAPPY!

  SvaraRadera
 13. Maria: jaa eller HUR! superdupermjukt och mindre frizz! <3

  SvaraRadera