onsdag 17 augusti 2011

Karaktärstest

Är himla nöjd med att jag liksom bara gick igenom hela Sephora utan att ens vilja köpa en enda grej. Trots 25 % på massvis av fina saker!

7 kommentarer:

 1. haha, jag var precis tvärtom i frankrike: gick igenom hela sephora med massa rea utan att hitta något - och var onöjd! :'D

  SvaraRadera
 2. Men herregud hur lyckades du?
  Fast jag ska erkänna att jag oftast kommer ut tomhänt när det finns för mycket fint att välja mellan, blir liksom lite överväldigad och kan inte välja haha.

  SvaraRadera
 3. Hjälp, jag hade plöjt tills vakterna slängt ut mig :P

  SvaraRadera
 4. Jisses! Helt otroligt att du motstod allt!

  SvaraRadera
 5. Jag brukar faktiskt inte heller gå loss på Sephora nowadays. Jo var helt surprised och fick typ tvinga (nåja) in mig i den enda (!) vi var på.

  SvaraRadera
 6. Karin: hehehe, nu i efterhand ångrar jag att jag inte ens ansträngde mig att hitta nåt :'D ..typ "kan ju ha missat värsta fyndet!"..

  Kerstin: Jupp, och jag klarade den som sagt. Men, ångrar ändå lite att jag inte rotade runt liiite mer :)

  Tina: Precis - det får ju inte vara fööör mycket heller, tar för lång tid att hitta rätt grejer då. See ya soon!

  Bella: Haha, a sight for sore eyes!

  Veronica: Jaa, jag är också lite förvånad. Men samtidigt kan tex Ka och Mi skriva under på att jag är löjligt långsam ibland när jag ska kolla på saker, står liksom och väger för och emot hur länge som helst. Så lite överlevnadstaktik var det också, att bara skynda igenom och inte riktigt stanna till och kolla för noga.

  Maria: Vi kanske har blivit lite mättade? Just denna har jag varit inne i ett par gånger lately och i början köpte jag ett par grejer från Benefit men sen bara "andra butiker än Sephora?". Go Jo!! That is love <3 fast de i USA brukar vara så stökiga..

  SvaraRadera