måndag 12 mars 2012

Wants

Som ni antagligen märker är det inte speciellt högt intresse för smink från min sida det senaste, vilket jag faktiskt tycker är väldigt skönt. Visst, det är kul att dra till med något lite Mer till fest och utgång, men annars håller jag det low key. Shoppingintresset har även det svalnat av, men nu det senaste – efter att hälsat på El i Stockholm, och fått botanisera i hennes badrumsskåp – har jag faktiskt tre saker på min lista.

En grym concealer i krämform har jag saknat ett tag, och när jag surfade runt hittade jag Mineralize Concealer från MAC. Den kanske kan vara något? Sedan fick jag prova MAC Brow Set hos El, och gillade vad jag såg. Den var rejält mer pigmenterad än vad jag var beredd på, men jag tror att resultatet kan bli riktigt fint om man är lätt på handen.

Sist men inte minst hänger jag på tåget med Garniers variant på BB cream. Går det att göra annat efter att man läst Therese Hallbergs utförliga inlägg om den? Dessutom fick jag sno lite av El, och jag måste säga att den kändes riktigt skön och gav ett lagom osminkat/sminkat intryck.

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jovisst, nu ska jag bara komma iväg till affären och kolla på'na live.

   Radera
 2. Ju fler som upptäcker BB-cremer, desto gladare blir jag! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så länge resultatet blir fint och naturligt bryr jag mig inte om några prefix, du kanske sitter på några andra fina tips om liknande produkter? :)

   Radera