torsdag 10 maj 2012

Time to splurge?

Om det är någon som är sugen på att gå all in i närmsta skönhetsdisk har jag samlat ihop fyra grejer som jag själv gärna skulle prova på – och som alla har den gemensamma nämnaren att dom är rätt så pricey. Ibland tycker jag dock att man är värd att slå till på något lite dyrare, annars hade jag kanske inte varit ägare av X antal Chanel-lack..

Mest av allt är jag sugen på Cleansing Oil Shampoo från superlyrriga Shu Uemura. Jag älskar ju olja i de flesta former, så varför inte ett schampo? För att ytterligare utöka tidigare nämnda nagellackssamling hade väl Holiday från sommarens Chanel-kollektion inte suttit helt fel. Mörkt korallfärgat.. what not to love? Ansiktsserumet Truth Serum Collagen Booster från Ole Henriksen har jag läst gott om på olika ställen på nätet, och att det doftar gott av apelsin – ja, det lär väl inte dra ner betyget direkt. Sist men inte minst en nyhet i Sverige; ekologiska märket Phenomé. Märket särskiljer sig genom att ha rejält höga prislappar – förhoppningsvis lever produkterna upp till dom. Jag blev mest sugen på att prova deras Exfoliating Facial Paste.

Vad skulle ni dra till med om ni kände er på spenderarhumör?

4 kommentarer:

 1. Nagellacket och scrubben - mama may I?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Go for it! You know it's celebration time ;)

   Radera
 2. Sensais löspuder samt Dermalogica overnight cleraing gel (som trollar bort finnar över natten). Båda kostar runt 500 pix men är så sjukt bra!

  SvaraRadera