tisdag 26 juni 2012

Decubal Ecological Face Cream

En ganska oansenlig ansiktkräm är Ecological Face Cream från Decubal till en början, men nu när min tub är slut inser jag att jag kommer sakna den. Den innehåller ekologisk fläder, aprikos och mandel, är fri från det vanliga: parfym, färgämnen och parabener, och täpper inte till porer på något sätt. Tvärtom, min hy har hållt sig ovanligt lugn och finnfri under våren. Dessutom är den Svanen- och ECOCERT-märkt.

Om jag möjligtvis skulle klaga på något är det att huden stramar lite efter insmörjning, inte på grund av torrhet utan att den stelnar lite. Det försvinner dock efter ett par minuter, och jag kan tänka mig att det beror på de naturliga ingredienserna. Finns på Apotek Hjärtat – slå till om du inte är så noga med den glammigaste förpackningen och gillar miljötänk.

10 kommentarer:

 1. Fläder --> låter DIVINE!

  SvaraRadera
 2. Det låter ju som en trevlig lite kräm! Jag ska ta ett span och sniff nästa gång jag är på apoteket :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Den är inte lyxig, men bra!

   Radera
 3. Jag var inne på Apoteket Hjärtat i Skanstull, finns två. Och ingen hade den, även fast det stod på hemsidan. Sen kollade de upp den och sa att den skulle utgå, att det bara var en kampanj. Den som lät så bra och mitt ansikte som är i sån obalans nu. :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, vad synd! Jag har mailat vår presskontakt för att höra om han vet var den finns att få tag på! Titta in här bland kommentarerna eller maila så ska jag vidarebefodra informationen! :)

   Radera
  2. Ja, det skulle vara intressant att höra vad han säger. Jag mailade apoteket hjärtat och de sa att de inte kunde se att det skulle utgå. Så nu känner jag mig lite förvirrad. Ska fortsätta leta, men verkar inte finnas på speciellt många apotek hjärtat i stor-Stockholm.

   Radera
  3. Hej igen! Enligt presskontakten finns krämen på utvalda Apotek Hjärtat. På Söder finns den på Apotek Hjärtat på Krukmakargatan 13, T-bana Mariatorget. Vår presskontakt var t o m där i helgen och kollade själv, då fanns det 8-10 st kvar! :) Good luck!

   Radera
  4. Åh, tack så jättemycket! Jag får helt enkelt ta mig till Mariatorget då. :)

   Radera