fredag 26 oktober 2012

Svettigt läge


Roliga fakta: svett består av 99 % vatten och vi svettas upp till en halv liter varje dag, enligt ACO:s fina faktablad ovan. Jag tycker det är gött att svettas när man tränar, men undviker det gärna om jag till exempel ska prata inför folk. Just nu letar jag efter en ny deodorant som inte innehåller aluminium men inte heller är "naturlig", som är genomskinlig och i stickform, inte luktar för starkt och som håller borta fukt och lukt. Låter det omöjligt? Eller har ni förslag på bästa deon i världen? Snälla Bullen, hjälp mig.

6 kommentarer:

 1. Jag hoppas att någon annan har ett klokt svar...

  SvaraRadera
 2. Jag brukar för det mesta köra bara med naturliga produkter men fuskar ibland när det kommer till deodorant. Just ACO har en aluminiumfri cremedeodorant i en lite rödvit tub som jag tycker är fantastisk. Inte exakt vad du letade efter kanske, men den torkar fort, luktar väldigt lite, ger inte fläckar på kläderna och gör sitt jobb mkt bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, men denna kanske kan vara bra! Om den torkar fort så. Jag orkar inte med roll-ons! Tack för tipset!

   Radera
 3. Nieva anti black/white, mins inte exakt vad den heter, men den är suverän! Ingen lukt, varken svett eller unken "deo-lunkt", håller hela dagen (under normala förhållanden, klarar inte en gympass i spandextop, om ni förstår vad jag menar). Och färgar inte av sig på kläder.

  Funkar även om man "raggarduschar" och sen drar på deo, då klarar man sig en dag extra om man av någon anledning inte hunnit/kunnat/orkat/velat duscha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset! Ska kolla in. Fast är den aluminiumfri?

   Radera