fredag 8 februari 2008

Lady Speed Stick

Jag skulle aldrig klara mig utan mina Lady Speed Stick-deoderanter! Varje gång jag åker till USA hamstrar jag olika sorter för att överleva året. Favoriterna är Orchard Blossom som luktar så gott, och Natural Aloe som är jätteskön på. Well, vad är det för speciellt med de här då? De är i stick-form vilket är överlägset bäst när det gäller deoderanter. (Roll-on är hopplöst och spray totally 80-tal.) De funkar hela dagen. De luktar lovely. Helt enkelt oslagbara!

4 kommentarer:

 1. Hej!

  Ah.. jag va i Brasilien i vintras och köpte tyvärr bara två stycken Lady Speed Stick.. jag visste intedå hur bra de är! Nu är de slut o jag letar på nätet efter ställen där man kan beställa de ifrån. Vet du något? Du har inga att sälja vidare annars?! ;)

  Mvh Cornelia

  SvaraRadera
 2. Man kan säkert eBaya lite, har aldrig testat men Mi kanske har tips angående det. Jag har bara en kvar i mitt personliga förråd, så sorry, inga att sälja vidare. Hör av dig om du hittar något bra ställe att köpa dem på!

  SvaraRadera
 3. Hej igen!

  Jag har hittat en sida - medshopexpress dr frakten inte är snordyr (15$)
  Jag tänkte beställa så fort som möjligt - är ni intresserade av att beställa några så kan ni väl skicka ett mail till mig snarast med vilka sorter och hur många så kan jag beställa och sen skicka vidare till er via posten?!?

  Den jag provat är en gel - alltså vanlig roll-on, säljs tydligen bara i Brasilien.. väldigt synd för den är outstanding!

  Mvh Cornelia (corre93@hotmail.com)

  SvaraRadera
 4. Hej Cornelia, jag har mailat dig!

  SvaraRadera