måndag 25 februari 2008

Until warm water do us part

Men titta, dear old Clinique har släppt en ny mascara! Den heter Lash Power och är en sådan där assmart mascara som tvättas bort med vatten, bara det är minst 39° varmt. Precis en sådan jag har velat prova ett bra tag, och att det är favoritmärket som just har lanserat en är ju bara perfekt. Att använda vattenfast mascara och gnugga sig i ögonen med speciell ögonmakeup-remover är ett no-no för mig, så just därför passar denna så bra.

Enligt utsagor ska den här godingen ge ungefär samma effekt som High Impact plus bättre hållbarhet, och borsten ska dessutom vara extra liten för att kunna komma åt alla fransar. Clinique lovar att den ska hålla i 24 timmar utan “smudge or smear”, och färgerna är Black Onyx och Dark Chocolate. Jag gillar den redan och kommer definitivt köpa i vår!

Update: Jag var och klämde lite på den idag på Åhléns City och det verkar ypperligt bra! Själva hållaren med skaft och borste väger nästan ingenting och borsten är verkligen jätteliten. Yes-yes!

5 kommentarer:

 1. Men JA! Den köper vi ihop! Jag har också sett den och tänkt YES :D

  SvaraRadera
 2. JAA! Jag är trött på FACEaren nu, tycker inte den är så bra faktiskt. Eller den är mesig. Och tråkig.

  SvaraRadera
 3. Den ser ut att ha en tjockare borste än Kanebos motsvarighet. Denna kanske kan vara något eftersom just volymen är något jag saknat hos kanebos. Tack för tipset :)

  SvaraRadera
 4. karin: men det blev inget köp igår? jag vill också kolla in den!

  emelie: kul att du tyckte om tipset! vi är lite halvgalna i just clinique-mascaror här.. ;) det kommer säkert en recension på den när någon av oss slagit till

  SvaraRadera
 5. mi: neeej, jag ville ju vänta på dig, vi ska köpa ihop ju! :D

  emelie: tror den ger ganska bra volym! håll utkik här för dom.. ;)

  SvaraRadera