torsdag 14 februari 2008

Some Kind-A Gorgeous

Some Kind-A Gorgeous från Benefit köptes i maj förra året och har sedan dess varit en trogen vän. Det är en krämfoundation som ska lämna hyn silkig och jämn på ett naturligt och lätt sätt. Skillnaden mellan gorgeous och en flytande foundation, utöver the obvious, är främst att den här är så lätt att applicera att vem som helst kan lyckas utan vare sig tid, möda eller erfarenhet.
Ka tycker:
Jag använde sällan någon slags foundation innan, nu är jag fast. Innehållet i den här fina lilla burken är det perfekta underlaget – man blir snygg på tre sekunder. Antingen använder man den medföljande svampen, eller, vilket är ett snäpp bättre, en foundationborste. Resultatet blir jämnt, fint och naturligt: känns inte alls som en tung och kletig foundation.

Mi tycker:
Vanliga krämpuder-whatever, släng er i väggen. Inget kommer upp till den här rackarens nivå. Täckande men ändå inte, lätt men ändå effektiv, the list can go on and on. Jag kastade den lilla svampen efter en ganska kort tid, och använder enbart min foundationpensel. Resultatet är grymt! Och har man lite tid och ork över kan man med lite concealer och löst puder få ett mer kvällsaktigt underlag på ett kick.

2 kommentarer:

  1. Älskar också den där lilla godingen! Fantastisk är den!

    SvaraRadera
  2. Jaa, vi älskar den båda två! Till och med så mycket att vi kommer köpa ny när den tar slut, och DET är stort :D

    SvaraRadera