fredag 26 september 2008

På min duschhylla

De här produkterna står just nu på min duschhylla, vad står på din?

1. Mixed Greens Schampoo och Mixed Greens Conditioner från MOP
2. Energising Bergamot Body Wash från Bodyshop
3. Aloe Gentle Exfoliator från Bodyshop
4. Monoi Miracle Oil från Bodyshop

6 kommentarer:

 1. Oj min vågar jag inte ens visa. Fullt runt hela badkaret av prylar. Har köpstopp på sånna grejor just därför, men nån dag kanske..

  SvaraRadera
 2. haha, mitt foto var ganska arrangerat, du ser ju inte vad som står på duschhyllan under t ex.. :)

  SvaraRadera
 3. Fina färger tillsammans:) Hur använder du monoi-oljan?

  SvaraRadera
 4. tack anonym!
  oljan är inte som en vanlig duscholja som löddrar utan den fungerar som återfuktare. när jag nästan är färdig i duschen "smörjer" jag in hela mig (inte ansiktet), och huden blir jättemjuk och luktar gott. man kan också använda den till topparna på håret om de är torra.

  SvaraRadera
 5. hm, ok, men torkar du av dig med handduken efter att du smörjt dig med oljan? Har bara använt barnängens olja efter att jag duschat och jag får inte riktigt till det, känner mig bara kladdig, men det kanske beror på oljan för tycker det känns lika oavsett om jag smörjer in oljan på våt hud och låter den torka så eller om jag torkar mig lite med handduken...

  /samma anonym som ovan

  SvaraRadera
 6. hej igen. ja, jag duschar klart och torkar mig som vanligt. huden blir bara mjuk och oljeeffekten är liksom borta. har också testat barnängens olja och jag håller med om att man känner sig helt klibbig efteråt. monoi-oljan är lite torrare, och jag har inte upplevt nåt kladd alls.

  SvaraRadera