måndag 17 maj 2010

Swedish formula

I januari fick jag KEB eye serum i överraskningspresent, och jag har använt den i princip dagligen sedan dess. Således kan jag konstatera att den är otroligt dryg, för utan att kunna se hur mycket som är kvar, känns det i alla fall som att det är minst hälften kvar där inne. Serumets uppgift är att återfukta och reducera rynkor (eller närmare bestämt djupet på dem). Att den återfuktar är det inget snack om, dessutom utan att det blir fett eller kladdigt, den går alltså snabbt in i huden.

Det där med mindre synliga rynkor vet jag inte riktigt, mina skrattrynkor ser ungefär lika glada ut som vanligt. Men å andra sidan är inte det något minus för min del, för jag tycker det där nojandet över att alla rynkor ska bort bort bort – är just det; nojande. Kort sagt, en en toppen ögonkräm men ingen must-have. Priset ligger på runt 245 kr. KEB är för övrigt ett svenskt företag som utvecklar, testar och producerar sina produkter här i Sverige. Dessutom är förpackningarna återvinningsbara och de testar inte på djur.

3 kommentarer:

 1. Som biblis kan jag inte låta bli att kolla in hyllan bakom...;) Visst är Deluxe bra, hehe?

  SvaraRadera
 2. hihi, själv gillade jag Yacoubians hus väldigt mycket, och även Stjärnor utan svindel när jag läste den.

  *off topic*

  SvaraRadera
 3. basteth och Ka: Booknerds unite! Kanske dags för El Mika att starta en bok-filial? Delux är nice, och Yacoubians hus också - och jag kan rekomendera Kärleken till Frank om ni inte redan läst den :)

  SvaraRadera