onsdag 5 maj 2010

Toni & Guy

I februari fick El Mika mycket nytt att testa, bland annat schampo och balsam från Toni & Guy som hittade hit ner till Madrid via en besökande resväska. Daily Style Shampoo är milt nog att användas varje dag, och Frizz Smoothing Curl Conditioner ska tämja frissiga lockar. Jag hade ganska höga förhoppningar när jag började använda dem för ungefär en månad sen.

Men nej, this doesn’t do it for me. För det första är schampolukten väldigt besvärande, precis som jag upplevde doften på torrschampot från samma serie. Med andra ord är det inte direkt njutbart att massera in det i håret. Balsamet luktar okej, men jag upplever inte någon “smooth curls”-effekt som utlovat. Tvärtom, håret känns nertyngt och olockigare än vanligt, och blir faktiskt fett snabbare. Tur att flaskorna bara är på 75 ml styck, för jag tänker ändå göra slut på dem!

4 kommentarer:

 1. Jag har hittat nytt hårtvättmojs som jag älskar! Mitt hår blir lika bra som simply organics som frälste mig för ett tag sedan, men detta är billigare. Faith in nature (http://www.faithinnature.co.uk/Hair-Care/C/2) heter det, jag beställde det på bodystore.se. Jag kör Choklad-schampo som är friskt och behagligt, inte alls som geggig mjölkchokladdoft och sen "hemp & medaowfoam" balsam. Tips tips tips!

  SvaraRadera
 2. Synd att du inte gillade dem! Jag gillade dem inte från början, men de växte efter flera användningar.

  SvaraRadera
 3. Bra att ha som små reseflaskor sen iaf! :D *praktisk*

  SvaraRadera
 4. Sofia: shit, låter jättebra ju! kommer definitivt kolla upp detta, måste göra klart på alla mina småflaskor först av diverse märken. sen funderar jag på balsammetoden också för att slippa tvätta håret helt, hehe...

  Kerstin: jaa, faktiskt. det är mest lukten jag stör mig på, faktiskt såpass mycket att jag kommer dra mig väldigt mycket för att använda en toni&guy-produkt igen.

  Maria: hehe, smart! fast dom är lite för stora för det, dessutom har schampoflaskans lock gått sönder.

  SvaraRadera