lördag 25 juni 2011

I duschen

Borta bra, men hemma bäst? Njae, det är ett uttryck jag sällan håller med om. Men när det gäller badrummet, eller rättare sagt innehållet i badrumsskåpet och grejerna på duschhyllan – är hemma bäst.

Här står schampo och balsam från en av mina hårfavoriter Nexxus sida vid sida med en riktigt trevlig ansiktstvätt från Nuxe. Den senare köpte jag via Apotekets hemsida för ett par månader sedan, och den har inte gjort mig besviken. Eller jo förresten, om jag ska klaga på nåt så är det förpackningen – pumpflaskan som doserar lagom mängd skummig tvätt funkar inte att flyga med. Jag har tagit med den ett par gånger, och samtliga gånger har den läckt.. trist för jag skulle gärna ha den med mig jämt.

2 kommentarer:

  1. Jag håller med om hemma bäst i duschen! För att ändå förbättr1 bortadelen klickade jag hem ett fint resekit från Lookfantastics rea, men det har tyvärr inte hunnit komma till denna resan...

    När man köper sådana pumpflaskor som den du visar här borde man alltid få med en liten reseflaska på köpet tycker jag. Jag vill gärna ta med mig min mousse från Cliniderm varje gång jag reser, men det är också helt omöjligt.

    SvaraRadera
  2. Saknar alltid mitt sminkbord och min dusch när jag är borta. Man kan bara inte få samma känsla av valfrihet när man reser. Lyxet stannar för det mesta hemma också för jag orkar inte riskera att dom dyra produkterna går sönder..

    SvaraRadera