tisdag 14 juni 2011

Klassiker

På samma sätt som ett par mellanblå jeans, en ljusblå skjorta, beige trench och ett par ballerinas är klassiker i garderoben har man ofta klassiker även i badrummet. För mig är det en bra mascara, ett perfekt rouge, och diskret (men ändå kul!) läppstift och nagellack. Även om jag älskar att dra loss med lite mörkare och mer färgglada sminkningar ibland känner jag mig snyggast i en mer naturlig sminkning. Men, det är en inställning som ändras med tiden – och ibland även med årstiden.

Hur tänker ni med klassiker, och har ni några trogna produkter i badrumsskåpet?

7 kommentarer:

 1. CORALista kvalar in bland klassikerna hos mig också, i sällskap med Essie Mademoiselle och Stila-skuggan Kitten.

  SvaraRadera
 2. En highlighter som MAC Shroom och ett nagellack som Essie Balett Slippers.

  SvaraRadera
 3. Ah, jag håller med - klassikerna håller i längden! Var kommer ballerinorna ifrån, jag är grymt sugen på ett bar beiga.

  SvaraRadera
 4. Kerstin: Coralista är en darling! Kitten har jagläst en hel del om!

  Emma: fina val :)

  Des: Rizzo!

  SvaraRadera
 5. Loves the picture! <3

  SvaraRadera
 6. Du kanske tänker på lite roligare grejer nu, men jag kan verkligen inte använda någon annan deo än Nivea pearl & beauty samt tandkrämen aquafresh. Är så van med dessa att jag alltid blir besviken när jag försöker testa något nytt :)

  SvaraRadera
 7. El: aaw :D

  Anna-Karin: haha, men favoriter som favoriter! själv har jag en djup förkärlek för Pepsodent Super Flour, om vi ändå snackar tandkräm :D Deo är jag mer ombytlig med.

  SvaraRadera