tisdag 31 januari 2012

Korres Body Butter Quince

Handuppräckning för er som visste vad quince är! Jag har under vintern använd ett body butter från Korres i just doften "quince", och nu efter några månader kände jag att det var dags att faktiskt ta reda på vad det var jag använde – och det visade sig vara kvitten, dvs en päronformad frukt som växer på träd.

Korres Body Butter Quince är extra återfuktande, och ligger på den fetare skalan av kroppslotioner. En av favoritegenskapen är utan tvekan doften; en mjuk, mild och söt doft som är väldigt svår att beskriva. Själva smöret är rikt och krämigt, och kommer i en praktisk och behändig pumpflaska. Ett pump ger tillräckligt för två ben, och det är främst på benen som jag behöver extra fukt under vintern. Jag brukar även ta ett pyttelitet pump för bröstpartiet, och ibland armbågarna. Huden blir rejält återfuktad i ett kick, utan att kännas klibbig eller fet. Jag kommer inte ha några problem med att använda upp den här produkten, som blivit min absoluta favorit när det kommer till vinterkrämer!

4 kommentarer:

 1. (räcker upp handen) Aldrig testat kvitten i hudvård men älskar kvittenmarmelad! Gärna till brieost och kex... mums :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mums! Kan verkligen rekommendera den här då, om du letar body butter vill säga :)

   Radera
 2. Jag har en flaska hemma som jag aldrig har använt. Kanske dags att göra det?

  SvaraRadera