onsdag 11 januari 2012

Tävla om dag- och nattkräm från Cliniderm

Dags för årets första tävling! Den här gången lottar vi ut inte mindre än fem kit med hudvård från Cliniderm som innehåller Age Prevent Active Protection Day Cream och Age Prevent Optimal Strength Night Cream. Serien riktar sig till kvinnor i åldern 25+ och ska motverka hudens första ålderstecken – och dessutom har förpackningarna just fått ny design.

Vill du vara med i vår tävling behöver du svara på frågan: "Har du börjat med anti age-produkter?". Skicka ditt svar plus en motivering till varför du vill vinna till elmika.blogg (at) gmail.com eller lämna en kommentar på detta inlägg – glöm inte att ange namn och e-postadress. Tävlingen avslutas onsdagen 18 januari kl 12:00. Förresten, gå gärna in och gilla Cliniderms sida på Facebook för att hålla koll på nyheter och annat kul!

Anhöriga och vänner till El Mika får ej medverka i tävlingen. Vinnarna utses genom slump av El Mika och beslutet kan ej överklagas. Endast tävlande bosatta i Sverige.

12 kommentarer:

 1. Jag är gärna med :)
  Har mailat!
  Pernilla W

  SvaraRadera
 2. Om man inte räknar BioOil som jag använder på ett ärr i ansiktet så har jag inte börjat med Anti Age-produkter... Min motivering till varför jag skulle vilja vinna det fina kitet är att jag snart fyller 34 och alltså är 25+ liiite till, gah!

  SvaraRadera
 3. Vil verkligen vara med och tävla! Mail är skickat :)

  SvaraRadera
 4. Haha, jag har använt anti-age-hudvård i ganska många år nu. Jag är ju trots allt över 40. Jag tror det funkar till viss del för jag har inte så många rynkor ännu. Jag har provat några av Cliniderms produkter och de är ljuvliga!

  SvaraRadera
 5. Mailat er! Kul tävling, håller tummarna nu :)

  Ha en riktigt fin helg!

  SvaraRadera
 6. Jo, tack! Jag har använt anti-age creme ett tag nu och jag letar fortfarande efter något som fungerar bättre än det jag har:D

  marianne eriksson
  marianne.e2@spray.se

  SvaraRadera
 7. Hejsan!

  Är med med och hoppas på lite tur nu. Om jag vinner den fina vinsten så ska min underbara tjejkompis få den, bara för att hon alltid ställer upp på mig när jag som mest behöver hjälp. Håller tummarna hårt!

  Mvh Stefan
  steffe732009@live.se

  SvaraRadera
 8. Tjena!

  Detta fina vill jag vinna till min underbara kvinna. Håller tummar och tår!

  Mvh/ Robert

  robschir@spray.se

  SvaraRadera
 9. Klart jag är med i tävlingen. Behöver lite uppiggande för min tråkiga hy. Hoppas!

  Kram Madelene
  MaddeVla@hotmail.com

  SvaraRadera
 10. Hej!
  Klart jag vill vara med i denna fina tävling och hoppas på min tur nu. Är 59 år och behöver behöver muntra upp min hud lite. Håller tummar och tår!

  Kram Birgitta
  abrahamsson.b@hotmail.com

  SvaraRadera
 11. Hejsan!

  Skulle vara så roligt att få överraska min kära fru med den fina vinsten. Hon har haft det så jobbigt med sorg och elände i många år och behöver muntras upp lite. Så nu håller jag tummarna hårt på lite tur!

  Mvh/Rolf
  rolfy49@hotmail.com

  SvaraRadera
 12. ja jag har börjat!
  På vintern har jag problem med min supertorra hud. Har inte hittat den kräm som passar mig än fast jag provat en massa. Kanske denna är min produkt!
  dressyrare@gmail.com

  SvaraRadera